Ne propustite Zabranjeno pušenje u Vrgorcu

zabranjeno pušenje u vrgorcu

Kruna ovogodišnjeg Dana Grada Vrgorca koncert je legendarne rock grupe Zabranjeno pušenje. Sprema se veliki spektakl u Vrgorcu u gradskom Parku 4. gardijske brigade Pauci, 30. lipnja u 20 sati, gdje će nastupiti legendarno poznata rock grupa Zabranjeno pušenje. Premijerni nastup grupe Zabranjeno pušenje u Vrgorcu neće ostaviti nikog ravnodušnim, a svim posjetiteljima priuštit će najbolju zabavu, atraktivan scenski nastup te mnogo poznatih starih i novih pjesama. Njihovi prepoznati hitovi obilježili su regiju i postali himna jedne generacije. Uživat ćete u hitovima poput „Jugo 45“, „Zenica blues“, „Možeš imat moje tijelo“, “Hadžija ili bos”, “Karabaja” i „Lijepa Alma“.

Zabranjeno pušenje bosanskohercegovačka je rock skupina osnovana u Sarajevu 1980. godine. Glazbeni stil skupine uglavnom se sastoji od osebujnog garažnog rock zvuka s utjecajima narodne glazbe, često s inovativnom produkcijom i složenim pripovijedanjem. Sastav trenutačno ima pet članova, i to su suosnivač skupine, pjevač i gitarist Davor Sučić, dugogodišnji bubnjar skupine Branko Trajkov, gitarist Toni Lović, bas-gitarist Dejan Orešković, te violinist i klavijaturist Robert Boldižar.

Poznato je i kako će prije samog nastupa svirati lokalna grupa S.A.R.M.A. koji su nekoliko godina imali službenu pauzu, a njihov povratak se s nestrpljenjem očekuje. Ulaz je besplatan. Osim dobre glazbe, neće nedostajati ni primamljive ponude hrane i pića. Dan Grada Vrgorca donosi i bogat program koji će trajati od 26. lipnja do 2. srpnja. Sve informacije možete pratiti na web stranici i društvenim kanalima FB i IG.