Memorijalni malonogometni turnir Voltino

voltino

Od petka 16. do nedjelje 18. lipnja, nakon pet dugih godina, ekipe se vraćaju na terene u OŠ Voltino, a dio prikupljenih sredstava organizatori će donirati Klubu roditelja nedonoščadi Palčići

Priča ovog legendarnog turnira počela je davne 1998. godine s malom skupinom ljudi, točnije branitelja, koji su pokrenuli Memorijalni malonogometni turnir Voltino u čast prijatelju, suborcu i poginulom branitelju Siniši Lorencinu “Kini”. Kako su godine tekle, organizatori su turnir posvetili svim poginulim braniteljima Voltinog naselja. Uvijek privlači najbolje malonogometne timove, a uz sjajne duele na terenu i nenadmašnu atmosferu, utakmice s tribina prati mnoštvo gledatelja svih generacija.

Nakon 5 godina pauze, mlađa generacija preuzela je obvezu i odgovornost

Ove se godine MNT Voltino održava od 16. do 18. lipnja, a brojni će posjetitelji će moći uživati u sjajnom nogometu i vrhunskoj gastro-ponudi. 24 snažne momčadi natjecat će se u sustavu 5+1 za bogati nagradni fond od čak 3200 eura i prijelazni pehar. No, turnir će obilježiti i 10. obljetnicu smrti Josipa Kužea. Organizatori su pripremili mali spektakl, utakmicu u kojoj sudjeluju veterani GNK Dinamo predvođeni Mariom Jozićem, Edinom Mujčinom, Jerkom Lekom i drugim legendama zagrebačkog kluba.

Također, turnir će imati i humanitarnu notu, dio sredstava donirat će se Klubu roditelja ne-donoščadi Palčići. Doniranjem zajednici ona postaje bolje mjesto za sve nas, a znati da ste pomogli onim najmanjima, sjajan je osjećaj. Hvala svima koji su dio ove priče, vidimo se na 21. po redu Memorijalnom malonogometnom turniru Voltino!