Ljetni nakit koji će vas osvojiti na prvu

ljetni nakit

Ljeto je najidealnije vrijeme da zablistate na suncu, pogotovo ako volite nakit. Sigurno imate svoje omiljene komade koje nosite tijekom cijele godine, ali topliji su dani najbolji trenuci kako biste ih mogli upariti s najljepšim artiklima iz svoje ljetne kolekcije. Ljeto je „sve“, i pritom morate izgledati fantastično i nedvojbeno, ono je najzabavnije godišnje doba za modne kombinacije. Ljetna moda je lagana, zabavna i šarena, a ljetni nakit bi to trebao posebno istaknuti. Pitate se kako? U ovom članku prezentiramo omiljene komade nakita za ljeto.

ISTAKNITE SE KOLORITOM

Jarke boje glavni su favorit ljeta i izvrstan su način za dodavanje živosti i zabave vašem ljetnom raspoloženju. Takav nakit može začiniti neutralnu odjeću ili dodati znatno više boje vašem kolorističkom izgledu. Postoji mnogo načina da upotrijebite nakit jarkih boja kako biste pojačali svoj ljetni stil. Možete biti dramatični s predimenzioniranim šarenim komadima, a za poseban dojam predimenzionirani komadi nakita uvijek su dobitna kombinacija.

Sea Star zlatni prsten sa safirom i dijamantima
Želite li neobično lijep prsten, Sea Star zlatni prsten je pravi izbor za vas. Savršena kombinacija zlata idealno se uklapa uz predivan plavi safir i sjajne dijamante.

Sea Star zlatni prsten sa safirom i dijamantima_3.172,08 eur

Heaven zlatni prsten s dijamantima
Heaven zlatni prsten s dijamantima je pravi izbor za ljeto. Izrađen od 18 kt zlata savršeno će se uklopiti u sve prigode, bilo da je to svakodnevni ili elegantni look.

Ovi prsteni su prekrasan način da istaknete odjeću neutralnih tonova ili dodate još više živosti svom ionako živopisnom izgledu.

SVE JE ATRAKTIVNIJE UZ DRAGO KAMENJE

Drago kamenje iznimnih boja savršeno je za ljeto jer svjetluca poput kaleidoskopa pod blještavim ljetnim suncem i dodaje luksuznu romantiku svakoj ljetnoj noći.

Birajte između prstena, naušnica, narukvica i ogrlica s dragim kamenjem u raznim bojama. Naša preporuka je Eden zlatni prsten sa smaragdom i dijamantima. Elegantan je i nježan, no opet tako moćan. Eden zlatni prsten savršen je splet finog 18 kt bijelog zlata, ukrašen je zelenim smaragdom uz dodatak nježnih dijamanata.

Poput morskog plavetnila, Sapphire zlatne naušnice s dijamantima i safirom od 18 kt zlata bijele boje, koji čine ove naušnice – posebnima. Noseći ih na preplanulo lice izgledat ćete jednostavno glamurozno i apsolutno zadivljujuće.

BISERI-VJEČNA INSPIRACIJA MOREM

Svi se možemo složiti kako je ljeto najidealnije vrijeme za boravak na plaži. Uz toplo i sunčano vrijeme, nema boljeg vremena za opuštanje na pijesku, kupanju ili jedrenju. Budući da ćemo veći dio ljetnog vremena provesti na plaži uz more, ne treba čuditi kako su trendovi nakita inspirirani morem gotovo svakog ljeta.

Postoji mnogo različitog nakita inspiriranog morem, uključujući nakit od koralja i školjki, koji vašem ljetnom izgledu mogu dodati morsku vibru. Ali omiljena vrsta nakita inspiriranog morem je bez sumnje biserni nakit. Jedan od naših omiljenih bisernih komada trenutno je Pearl Wish zlatna ogrlica s biserima koja će upotpuniti svaki morski izgled. Ukrašena je nizom visećih privjesaka s motivom srca i biserima.

Midi zlatne naušnice s biserima_897 eur

Rećine Midi zlatne naušnice s biserima, jedne od najljepših tradicionalnih naušnica, u povijesti su prevladavale one u obliku polumjeseca, tj. “na kaštilac”, te u obliku cvijeta ili s botunima. Naušnice proizašle iz stoljetne tradicije sjajno se mogu nositi i danas, kako u večernjim tako i u dnevnim prigodama. One su must-have komad ljeta.

NEZAMISLIVO LJETO BEZ NANOGICE

Nakit ne mora biti izrađen od dijamanata da bi bio dragocjen – dizajn koji odaberete može biti dovoljan da sam po sebi ostavi dojam, a da ne nadjača vaš izgled. Postoji nešto duboko transformativno u nakitu za stopala. Bljesak zlata ili srebra na vašim stopalima otkriva mnogo o vašoj individualnosti i osobnom stilu. Neki ih nazivaju lančićem za gležnjeve, dok drugima više odgovara naziv nanogice. Ušle su na modnu scenu 70-ih kao sastavni dio boemske modne priče, ali dizajneri nakita dali su ovom starom modnom dodatku svježinu i sofisticiranost.

ljetni nakit
Life Joy zlatna nanogica 198 eur
LJETNI KLASIK -HOOP NAUŠNICE

Za kraj, pogledajte pobliže ovaj ljetni klasik: Hoop naušnice. Ovakve su naušnice uvijek u modi, ali izgledaju posebno elegantno u kombinaciji s ljetnom odjećom. Takve naušnice izgledaju sjajno gotovo uz sve, od odjeće za plažu do koktel odjeće jarkih boja.

Ove naušnice variraju u veličinama od mini karika (koje prianjaju uz uho), do predimenzioniranih koje ističu sav vaš glamur. Tu su klasični obruči koji su više male do srednje veličine, koje će obogatiti svaku vašu ljetnu čaroliju.

Hoops Cuts zlatne naušnice
Želite li biti u trendu, Hoops Cuts zlatne naušnice su savršen izbor. Izrađene od 14 kt žutog zlata modernog su kružnog dizajna i oplemenjuju svaki outfit. Naručite ih brzo na svoju adresu uz brzu i sigurnu dostavu.

ljetni nakit
Hoops Cuts zlatne naušnice 230 eur

Circlets zlatne naušnice
Okrugle naušnice modernog oblika savršene za svakodnevno nošenje. Circlets zlatne naušnice izrađene su od 14 kt žutog zlata i svakoj kombinaciji daju dozu elegancije.

Veliki izbor nakita iz proljetne kolekcije potražite na prodajnim mjestima Zlatarne Dodić ili na web shopu.