FOX kanali od listopada u Hrvatskoj postaju STAR

fox star

FOX kanali ove jeseni postaju STAR. The Walt Disney Company Hrvatska otkriva novo ime i upečatljiv vizualni identitet televizijskih kanala koji će od 1. listopada imati novi izgled. Ostat će dom odvažne zabave s misijom da donesu najbolje akcijske, dramske i humoristične serije iz vodećih studija, uključujući gledateljima omiljene “Simpsone”, “Castle”, “Kosti”, kao i mnoge druge uzbudljive nove naslove.

Promjena će obuhvatiti i ostale zabavne kanale u portfelju The Walt Disney Company u Hrvatskoj – FOX Life postaje STAR Life, FOX Crime postaje STAR Crime, FOX Movies postaje STAR Movies. STAR, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies zadržat će poziciju na elektronskom programskom vodiču kanala (EPG).

Rebrendiranjem FOX-a u STAR kanale, gledateljima ćemo nastaviti donositi poznate priče koje vole, kao i novi nagrađivani programski sadržaj. STAR će ostati dom velikih naslova zabavne industrije, s poznatim glumcima iz najvećih studija na svijetu,“ komentirao je Kakhaber Abashidze, direktor The Walt Disney Company za srednju i istočnu Europu. „Uzbuđeni smo zbog onog što nosi novi izgled kojeg vjerujemo da će naši gledatelji dobro prihvatiti.“

Rebrending STAR kanala slijedi kreativni smjer FOX kanala. Kreativna inspiracija proizišla je iz logotipa STAR, koji je proširen na središnjem ‘izrezu’ da bi pružio osjećaj pokreta i transformirao ga u zvijezdu padalicu. To je dio narativa brenda, stvarajući prepoznatljiv dizajn koji će obožavateljima osvijetliti put do najboljeg zabavnog sadržaja i priča, do vodećih serija i omiljenih emisija.

Novi vizualni identitet STAR kanala prvi će put biti prikazan uživo na završnom partyju jednog od najvećih događaja za medijsku industriju u regiji, konferenciji NEM u Hrvatskoj, čiji su gosti brojni predstavnici zabavne i TV industrije iz cijele Europe.

*Sadržaj na streaming platformi i linearnim kanalima STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies će se razlikovati.