Finale kampanje s kojom se udomilo više od 100 napuštenih pasa

vidi više boje

U travnju ove godine tvrtka Samsung pokrenula je kampanju „Vidi više od boje“ u suradnji s hrvatskim, slovenskim i srpskim udrugama za napuštene životinje, a cilj je bio istaknuti važnost udomljavanja, promicati odgovorno vlasništvo i pomoći skloništima da pronađu domove za napuštene kućne ljubimce čiji broj raste iz dana u dan. Kroz ovu kampanju, ideja je bila prikazati kako su napušteni kućni ljubimci puno više od same boje – oni donose nevjerojatne emocije, ljubav i sreću, a misao vodilja bila je da svaka napuštena životinja zaslužuje dom pun ljubavlju, bez obzira na svoju vrstu, boju ili posebnu zdravstvenu njegu. Tako su psi iz različitih skloništa stali pred kameru Galaxy S23 Ultra pametnog telefona i postali zaštitna lica kampanje, a zahvaljujući leći od 200MP uhvaćena je svaka scena, emocija i njihov jedinstveni karakter. Njihove fotografije osvanule su i na brojnim vizualima poput „Vidi više od boje i razveseli Sama“, a potpuna kolekcija slika i popis udruga nalazile su se na lokalnim Samsung web stranicama zemalja sudionica.

Platforma se pokazala i kao idealno mjesto za već aktualne vlasnike pasa jer je na jednom mjestu okupila super ideje za stvaranje unikatnog sadržaja i uspomena s kućnim ljubimcima. Sadašnji i budući vlasnici kućnih ljubimaca imali su priliku istražiti razne video tutoriale na temu kako snimiti 8K videozapis ili obilježiti posebne trenutke uz Super Slow-Motion opciju, kako iskoristiti Space Zoom značajki i 200MP kameru za stvaranje živopisnih fotografija ljubimaca te kako uz korištenje Smart Cut opcije napraviti cijeli set novih naljepnica sa svojim najboljim prijateljem.

Otkriveni pobjednici nagradnog natječaja!

Uz brojne aktivacije unutar kampanje, proveden je i kreativni natječaj Samsung Love #BeyondEpic na Instagramu u sklopu kojeg su brojni vlasnici kućnih ljubimaca imali priliku poslati svoj kreativni foto i video sadržaj, doprinijeti širenju poruke o ljepoti suživota sa svojim krznenim prijateljima, ali i osvojiti brojne nagrade poput novog Galaxy S23 Ultra pametnog telefona. Finale kreativnog natječaja održano je u sklopu Asia Street Food festivala na Strossmayerovom trgu gdje su se podijelile 23 nagrade, a prve tri nagrade i pobjednici su:

  1. Mia Marenić (Nagrada: Galaxy S23 Ultra pametni telefon & PET CENTAR goodie bag)
  2. Lana Bašić (Nagrada: Galaxy Watch5 pametni sat & PET CENTAR goodie bag)
  3. Luka Lešić (Nagrada: Galaxy Buds2 pametne slušalice & PET CENTAR goodie)

Inicijativa „Vidi više od boje“ pomogla je osvijestiti javnost po pitanju udomljavanja životinja, skrenuti pažnju na skloništa, udomiti preko 100 napuštenih pasa te tako doprinijeti daljnjem radu lokalnih udruga. Više informacija na linku.