Barbarinac postaje Island Of Love

island of love

Najveći otok u kaštelanskom zaljevu, Barbarinac od ovog ljeta postaje nova destinacija za vrhunsku zabavu. Island Of Love novo je umjetničko ime otoka koji se prostire na 6400 m2. Čak 72 eventa ovog će ljeta posjetiti tisuće gostiju željnih dobrih provoda. Okružen kristalnim azurnim morem, ima prirodnu hladovinu i izvrsno je mjesto na kojem ćemo ovog ljeta provoditi zalaske sunca i noćnu zabavu. Vrhunska produkcija i najveći plesni podij jedinstveni su novitet u hrvatskoj ponudi. Šank se prostire na čak 35 metara, a posebno uređeni VIP dio izvrsno se uklopio u otok koji će svojim akcijama tijekom ljeta itekako brinuti o prirodi i podizanju ekološke svijesti kod gostiju.

Produženi vikend u lipnju datum je otvorenja ovog otoka. Posebno čarobno bit će samo otvaranje uz veliki koncert Prljavog kazališta 21. lipnja. Prljavci su jedan od najboljih hrvatskih rock bendova svih vremena, a njihove hitove koji bude emocije svi vrlo dobro znamo.

Jedan od najboljih DJ-a Chris Willsman nastupa 23. lipnja. On dolazi iz pop rock svijeta, no njegovi setovi su u stilu electro – house scene. Mase osvaja zaraznim party zvukovima, a njegovi su nastupi energični i izrazito plesni. Disco inferno je pravi disco party koji će se održati u subotu 24. lipnja dok će regionalne zvijezde Voyage i Nucci nastupiti u nedjelju 25. lipnja.

Kaštela kao drugi po veličini grad u Splitsko-Dalmatinskoj županiji definitivno su zaslužila jedno mjesto za zabavu. Mjesto koje bi moglo postati kultno, ne samo zbog repertoara i cijelog vajba, nego i zbog lokacije koju Barbarinac pruža.“ – ističu organizatori i dodaju: „Kaštela sve više i više uz Split postaju turističko sjedište, što zbog aerodroma što zbog svojih plaža i povijesnih lokacija koje pružaju. Upravo zbog toga smo turistima i domaćim ljudima htjeli pružiti nešto novo, što Kaštela kao grad nisu imala. Barbarinac nam se činio kao pun pogodak, što zbog specifične lokacije, što zbog svoje ljepote i pogleda koji puca na okolinu, od Vranjica s jedne strane do Splita i Kaštela s drugih strana!“

Barbarinac je u prošlosti bio mjesto gdje su se odvijale razne zabave, ali zabave koje su uglavnom pohodili domaći gosti. Od ovog ljeta on postaje mjesto zabave za sve brojnije turiste. Sunset Seasion su ekskluzivni eventi koji će se održati nekoliko puta tijekom ljeta. Barbarinac IN concert su večeri u kojima će se održavati koncerti hrvatskih i inozemnih zvijezda. Magestic Nights su pak večeri u kojima će nastupati izvođači iz regije. Summer Nights su pak večeri koji će činiti 70 % ovogodišnje ljetne ponude. Koncept je ovo koji će zadovoljiti sve željne klupske glazbe, a koja se može čuti i na radio postajama.

Prijevoz do Barbarinca je također izvrsno organiziran. Party brod kreće iz Splita, Sportska luka Mornar, svake večeri od 22 sata na dalje.

Island Of Love novo je mjesto koje ovog ljeta nikoga neće ostaviti ravnodušnim.