Rakuten Viber udružuje snage sa Spotifyjem

viber

Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i sigurnoj komunikaciji putem poruka i glasa, najavljuje svoje partnerstvo sa Spotifyjem, globalnom glazbenom platformom. Viber će stotinama milijuna korisnika ponuditi besplatno tromjesečno probno razdoblje za Spotify Premium pretplatu ili popust do 90% na uslugu, ovisno o regiji u kojoj se korisnici nalaze.

Viber je posvećen pružanju najboljih tržišnih alata i značajki svojim korisnicima diljem svijeta, a ova predanost je rezultirala partnerstvom s jednom od vodećih svjetskih platformi za audio streaming. Kroz ovo partnerstvo, korisnici Vibera dobit će pristup Spotify Premium glazbenoj pretplati, što im omogućuje uživanje u iskustvu slušanja glazbe bez oglasa.

Viber ima snažan tržišni udio u regijama Srednje i Istočne Europe te Azije i Pacifika, te u nekim zemljama ima udio do čak 98%. Spotify koristi ključna tržišta Vibera kako bi potaknuo rast u tim neiskorištenim regijama.

Oduševljeni smo što je Spotify odabrao nas da podijelimo ovu ponudu s najvećim Viberovim tržištima”, izjavio je Ofir Eyal, izvršni direktor u Rakuten Viberu. “U Viberu, uvijek želimo pružiti našim korisnicima zabavne značajke koje su jednostavne za korištenje, a to je upravo ova ponudai. Viber nastavlja potvrđivati svoj status super-aplikacije postajući snažan i pouzdan partner globalnim kompanijama.”

Veoma smo uzbuđeni što surađujemo s Viberom. Imaju strastvenu zajednicu korisnika na tržištima na kojima želimo proširiti našu platformu. Ovim partnerstvom, Viber pruža dodatnu vrijednost svojim korisnicima”, potvrdio je Marc Hazan, potpredsjednik za razvoj poslovanja i partnerstva u Spotifyu. “S pristupom preko 100 milijuna pjesama na Spotifyju, korisnici Vibera mogu slušati glazbu koju vole i otkrivati nove izvođače.”

Ova ponuda od danas će biti dostupna korisnicima Vibera u odabranim zemljama Europe, Bliskog istoka i Azije. Korisnici koji ispunjavaju uvjete u tim zemljama* moći će aktivirati tri mjeseca besplatne premium pretplate. Korisnicima koji ispunjavaju uvjete na Filipinima i u Vijetnamu**, bit će ponuđen ekskluzivni popust (do 90%) na premium značajku. Korisnici mogu aktivirati ponudu putem raznih promotivnih rješenja unutar Viber aplikacije: nativnih i obogaćenih medijskih reklama, bannera na zaslonu “Istraži”, poruka unutar aplikacije, objava na službenim lokalnim kanalima Vibera.

Zemlje obuhvaćene ovim partnerstvom su Francuska, Njemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam.

Za pristup ponudi, molimo vas da osigurate da imate instaliranu najnoviju verziju Viber aplikacije.