U Palmers je stigla nova proljetna kolekcija

palmers kolekcija

Da je proljeće stiglo, dokazuju sve topliji dani pa je tako i u Palmers stigla nova kolekcija za proljeće. Možete očekivati održiva vlakna, senzualno i razigrano donje rublje u raznim bojama i detaljima koje nas polako pripremaju za ljetna iznenađenja. Poznata tvrtka donjeg rublja ponovo oduševljava, a u fokusu nove kolekcije su održivi artikli Green Line, uzbudljivi detalji donjeg rublja te udobni artikli za dan i noć

Cjelodnevna udobnost u održivim vlaknima

Palmers već godinama postavlja nove standarde sa svojom Green Line linijom, a ove sezone je ponuda inovativnih i ultra glatkih materijala proširena i rezultat su funkcionalnost i minimalistički dizajn. Uz Eco Comfort spavaćicu osigurana je maksimalna udobnost za žene i muškarce zahvaljujući CARBON ZERO TENCELTM modalnim vlaknima. Dostupne su i bezvremenske linije Comfy Modal i Natural Beauty, a svima je zajedničko to što se pri proizvodnji tkanine koriste obnovljivi izvori energije te se istovremeno vodi računa o smanjenju emisije CO2.

Ekstravagancija za svakodnevni život

Odlično se kombinira s dugim ili kratkim hlačama i majicom na bretele iz istoimene serije pidžama.
U nadolazećim mjesecima, Palmers također vraća moćne izglede donjeg rublja koji su senzualni i minimalistički. S Blooming Night i Fleur Lace linijama ovog proljeća unosi nove boje u život. Vraća se bestseler linija New Heritage i to u privlačnoj kraljevsko plavoj boji. Bijela čipka je uvijek IN i mora se naći u svakoj ladici s donjim rubljem, a veliki izbor nudi linija Fleur Lace koja dočarava senzualan cvjetni uzorak na goloj koži. Grudnjak s razmaknicama iznimno je prozračan te nudi visoku razinu udobnosti, dok nježni kamenčići diskretno svjetlucaju na gaćicama od pune čipke i osiguravaju posebno romantičan izgled. Linija Spring Wish koja izaziva delikatnu zavodljivost, u romantičnom, cvjetnom vezu i najfinijem tilu, osigurava pravu proljetnu groznicu. Vezani detalji i izrezi daju senzualan izgled. Grudnjak sa žicom bez podstava osigurava prirodan dekolte i idealnu potporu za srednje do velike košarice. Čipkaste naramenice upotpunjuju romantični izgled. Da bi upotpunili svoj svakodnevni proljetni look, neizostavna je linija Blooming Night s očaravajućim cvjetnim printom u osvježavajućim bojama: kućni ogrtač s remenom za vezanje izrađen je od 100% tkane, lagane viskoze. Odlično se kombinira s dugim ili kratkim hlačama i košuljom s uskim naramenicama iz istoimene serije pidžama.

Za ugodne proljetne noći

Ovog proljeća cijela će obitelj uživati u nježnim plavim i crvenim tonovima. Odaberite Stripy Dreams sportsku spavaćicu za razigrane snove, a za nježne i opuštajuće trenutke tu je Eco Essence večernja haljina iz Palmers Green linije: ekološki prihvatljiva i štedi resurse čija su vlakna obojena ekološki prihvatljivim postupkom. Spavaćica kratkih rukava A-kroja izrađena je od visokokvalitetnih TENCEL™ vlakana.

Večernja haljina/ spavaćica iz linija Oriental Summer i Butterfly Dreams osigurava ugodne proljetne trenutke. Spavaćice kratkih rukava ili s bretelama orijentalnog motiva ili u romantičnom printu leptira u svježim pastelnim nijansama izrađene su od fine mješavine viskoze. Oba se modela savršeno prilagođavaju vašem tijelu!

Veliki izbor muških pidžama dopunjen je Smooth Nights kolekcijom koju čine kratke hlače s geometrijskim printom izrađene od kvalitetnog udobnog pamuka. Imaju praktične džepove i vezice. Hlače se savršeno mogu kombinirati unutar serije Smooth Nights, kao i mnoge druge košulje muške kolekcije Palmers. Tamnoplava majica dugih rukava izrađena je od kvalitetnog udobnog pamuka. Sportske pidžame linije Palm Leaves impresioniraju svojim visokokvalitetnim pamučnim modalom (modal od TENCEL™) i povezanom udobnošću. Imaju praktične džepove na hlačama, a suptilni print paprati upotpunjuje izgled. Dostupne su odgovarajuće bokserice Palm Leaves. Palmers vam želi ugodnu noć.