Oslobodite se proljetnog umora uz BeeVenom touch

BeeVenom touch

Proljeće je vrijeme kad se priroda budi te nastojimo osvježiti svoj izgled i raspoloženje. No, nakon duge i hladne zime, naša koža često je umorna, suha i bez sjaja. Kako joj vratiti vitalnost i mladolikost? Rješenje se krije u jedinstvenom proizvodu koji koristi snagu prirode – BeeVenom touch serumu za lice s pčelinjim otrovom!

BeeVenom touch serum za lice novi je proizvod istoimenog branda koji nudi inovativnu preparativnu kozmetiku s pčelinjim otrovom, kao osnovnim sastojkom. Pčelinji otrov je prirodni sastojak koji stimulira proizvodnju kolagena i elastina u koži, čime vidljivo smanjuje bore, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože te joj pruža zdrav i blistav izgled. Melitin, glavni peptid pčelinjeg otrova, primjenom na koži stvara efekt uboda pčele, ali bez boli. On djeluje poput laganog „botoxa”, no na prirodan način, bez igala i nuspojava.

Serum sadrži i druge aktivnice koje dodatno pojačavaju djelovanje pčelinjeg otrova, kao što su hijaluronska kiselina, kolagen i ceramidi. Hijaluronska kiselina poznata je po svojoj sposobnosti zadržavanja vlage u koži, čime ju hidratizira i zaglađuje, dok je kolagen protein koji pomaže koži da zadrži strukturu te je odgovoran za čvrstoću i elastičnost. Ceramidi, odnosno lipidi, čine zaštitni sloj kože i sprječavaju gubitak vlage te prodor štetnih tvari u kožu. Formulacija je efikasna i zbog jedinstvene sinergije vegetabilnih ulja makadamije, badema, koštica grožđa u kombinaciji s biljnim ekstraktima zelenog čaja, nevena, zobi, kurkume, aloe vere, gaveza i smilja.

BeeVenom touch serum pogodan je za sve tipove kože, a posebno za zrelu, suhu i osjetljivu kožu. Nanosi se kao i većina seruma na očišćeno lice (i vrat) ujutro i navečer, lagano utapkavajući prstima. Za još bolje rezultate, serum se preporučuje koristiti u kombinaciji s BeeVenom touch kremom za lice.

Uz serum te kremu za lice s pčelinjim otrovom, brand BeeVenom touch u ponudi ima i kremu za masažu koja je idealna za opuštanje mišića, zglobova i poboljšanje mikrocirkulacije krvi te anticelulitnu kremu koja u kombinaciji s kofeinom učinkovito smanjuje vidljivost celulita i poboljšava tonus kože.

Zasigurno, riječ je o proizvodu koji će vas oduševiti svojim rezultatima i kvalitetom. Serum je proizveden u Hrvatskoj, pod strogim dermatološkim nadzorom i u skladu s europskim standardima. Također je cruelty-free, što znači da nije testiran na životinjama, a ne sadrži ni parabene, sulfate, silikone niti umjetne boje i mirise. Ne propustite priliku među prvima isprobati ovaj revolucionarni serum koji će vam pružiti proljetni detoks i ljepotu koju zaslužujete.

Dostupan je na web stranici, a možete ga kupiti i u odabranim ljekarnama te partnerskim web shopovima izvorno.hr ili tvornicazdravehrane.com. Cijena seruma iznosi 28 eura (210,97 kn) za bočicu od 30 ml. Za više novosti i savjeta, zapratite službenu Facebook te Instagram stranicu branda.