Nick Colgan u Zagrebu organizira čuveni event Defected

defected

Prošlo je 20 godina od kad su Charlotte i Nick Colgan prvi put posjetili Hrvatsku. Bila je to ljubav na prvi pogled. Već nekoliko mjeseci nakon prvog posjeta kreću u istraživanje tržišta te pokreću čuveni The Garden Festival u Petrčanima. Generacije koje su odlazile na ovaj najbolji i najljepši boutique Festival, kojeg do danas niti jedan nije zamijenio, s radošću se sjećaju uspomena iz tog vremena.

The Garden promiče turizam u Hrvatskoj kroz razna događanja od 2000-tih godina. Vidjeli smo stotine tisuća posjetitelja tijekom godina koji traže “odmor uz glazbenu pozadinu”. Sada vidimo da se ti isti posjetitelji koji su došli na prvi Garden Festival vraćaju svake godine u Hrvatsku.“ – govori Nick Colgan.

Iako su godine prošle, te generacije sada imaju djecu koja posjećuju Festivale, a s veseljem su dočekali vijest kako će upravo ovaj hrvatski festivalski dvojac, engleskog porijekla, u Zagrebu u petak, 5. svibnja, u Marquee @ The Garden Brewery organizirati Defected Zagreb.

Defected je međunarodno poznati brend s velikom međunarodnom bazom podataka i očekujemo da će Zagreb posjetiti brojni fanovi brenda. Do sada smo prodali ulaznice u različitim zemljama, uključujući Sloveniju, Srbiju, Austriju, Poljsku, UK, Mađarsku, Španjolsku pa čak i SAD. Glazbeni turizam sve je važniji sektor namijenjen mlađoj generaciji koji su naši budući turisti!“ – otkriva Nick.

Na zagrebačkom Defected eventu nastupit će Sam Divine, poznato lice svjetskih klubova i festivala. Njena suradnja s ovim brendom započela je 2009. godine. Godinama je rezident na Ibizi, a nastupala je na Festivalima kao što su We Are FSTVL (UK), Pacha festival (Nizozemska) i drugi. Bez sumnje jedna je od najpopularnijih i najstrastvenijih DJ-ica današnjice. Uz Sam, na Defected Zagrebu, koji organiziraju The Garden Family i Dobar House, nastupe su ranije potvrdili DJ-i Darius Syrossian te Prunk, a tu su i domaće snage Elena Mikac i Tom Bug.

Ova nezavisna britanska izdavačka kuća specijalizirana je za house glazbu. Pod njihovom su etiketom izdani brojni kompilacijski albumi, imaju poznatu radijsku emisiju, a diljem svijeta organiziraju nezaboravne glazbene događaje. U njihovom su portofoliu brojni izvođači nagrađeni Grammyem. Njihov rad prati više od osam milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta. Prvi zagrebački događaj velika je reklama kako za sam Grad, tako i za Hrvatsku kao omiljenu glazbenu destinaciju.

Ulaznice za Defected Zagreb možete kupiti u sustavu Entrio.hr.