Gina najavljuje koncertnu promociju albuma U mojim tajnim notama

gina damjanović

Gina Damjanović nedavno je predstavila svoj debitantski samostalni album “U mojim tajnim notama” , a sada najavljuje i koncertnu promociju albuma koja će biti održana 9. lipnja u zagrebačkom klubu Peti Kupe.

Album označava novi početak i obilježava razdoblje u kojem sam shvatila da je hrabrost da budem ranjiva moja najveća snaga. Da treba pokušati i pogriješiti. I shvatiti kada zapravo nije greška u pitanju, već je ono najbolje što sam mogla dati u tom trenutku. Da stojim iza toga i pokušam se prihvatiti u mijenama koje život svaki dan donosi. U mojim tajnim notama to mogu napraviti potpuno iskreno i slobodno. “ – riječi su to kojima svoj album prvijenac u samostalnoj karijeri opisuje Gina Damjanović.

Sve pjesme za album pisali su Marko Bratoš i Gina uz iznimku Josipa Radića koji je napisao glazbu za pjesmu “Mama”. A od početka priče vođeni su producentskom rukom Srđana Sekulovića Skansija. Svoj producentski obol na pojedinim pjesmama dao je i Nikša Bratoš. Obojica su sa svojim znanjem, radom i talentom oplemenili viziju ovih mladih autora i dali albumu prepoznatljivi zvuk.

Ginine uspješnice s albuma poput “Pepeo“, “Miris tvoje majice“, “Ne trebam riječi“, “Mama” i “U mojim tajnim notama” osvojile su srca publike koja će u njima, ali i drugim sjajnim pjesmama u izvedbi Gine i njezinog pratećeg benda The Geegee’s, moći uživati i uživo.

Ulaznice za koncert dostupne su na Entrio.hr, a više detalja saznajte na Facebook eventu.

Album “U mojim tajnim notama” dostupan je na svim streaming servisima.

Foto: Vladimir Urban