Sanja, Marinko i Zec vraćaju se u Lisinski uz najveće hitove

fosili

Glazbeni spektakl ovog proljeća u Lisinskom – Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili

Uzbudljivo i emotivno okupljanje benda koji je evergreen hitovima poput – Za dobra stara vremena, Košulja plava, Ja sam za ples – obilježio brojne generacije očekuje vas 18. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu

Kako je dobro vidjeti vas opet! U utorak, 18. travnja u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu očekuje vas spektakularno okupljanje benda čija popularnost dokazano ne prestaje. Legendarni trojac – Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec – pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili!

Bend Novi fosili proslavile su vedre i suvremene skladbe te svima omiljene ljubavne balade koje ostaju u sjećanju. Tijekom dugog glazbenog stvaralaštva Novi fosili osvojili su brojne nagrade i priznanja, no što je najvažnije – uvukli su se u srca publike, a posebnu vezu ostvarili su sa Zagrebom.

Tako je u Lisinskom na prošlogodišnjem koncertu uglas pjevalo gotovo 2000 ljudi, a Sanja, Marinko i Zec pružit će publici i ovaj put neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesa – u utorak, 18. travnja!
“Jako me veseli što ćemo održati koncert jer lani je bila tako dobra fešta. Ljudi su toliko željni veselja, sreće, plesa pa ne sumnjam da će i ove godine biti tako” komentirala je Sanja nadolazeći koncert u Lisinskom.

Budite i vi dio ovog spektakla! Pozivamo vas na koncert za pamćenje – Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili 18. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.
Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili brojne generacije!
Ulaznice potražite na blagajni Lisinskog i na webu lisinski.hr te u sustavu ulaznice.hr