Analiza umA kaže: Majka je najjači zakon planete

analiza uma

Ekipa okupljena u band Analiza umA dostavlja novu pjesmu simboličnog naziva ‘Omča’. U novom singlu ugostili su Lanu Škrgatić poznatu i kao Lana.S, zagrebačku multiinstrumentalisticu i kantautoricu koja je zvukom saksofona razvedrila pojedine tmurne trenutke, a Analizu umA počastila svojim bićem i umijećem.

Autor teksta i glazbe Marko Pavić, još jednom je životnu situaciju pretočio u iskrenu pjesmu kojom prenosi vrlo jasnu poruku. ‘Omča’ govori o tome kako smo svakodnevno izloženi raznoraznim zamkama, udicama na koje se vrlo lako upecamo ukoliko smo lakovjerni, naivni, tj. ne razmišljamo svojom glavom.

Na kraju krajeva, najbolje je da slušatelji poslušaju pjesmu te sami izvuku pouke i poruke.” – kratko poručuju frankfurtski rockeri.

I ovaj put surađivali su s provjerenom i uigranom ekipom. Pjesma je snimana u AnTon studiju u Wiesbadenu pod palicom Ante Pavića te frankfurtskom DynAmic studiju uz potpis Saše Amića Slasha dok je Lana saksofon snimila u studiju gitariste i producenta Dragomira Herendića, poznatijeg i kao Dragianni.

Dinamični, a ipak jednostavni video-spot snimio je i montirao Anto Pavić, i njime uspio prenijeti atmosferu pjesme i pravu rockersku energiju koju odašilje Analiza umA.

Kao gost iza zavjese, u studiju je bass-gitaru odsvirao naš prijatelj Misho Krpo, a pored članova Analize umA koji stoje iza aranžmana, zahvalio bih i Željku, Zokiju, Anti, Franji, Miši, Robertu, Lani i Dragianniju, koji su svaki ponaosob utjecali na sam razvoj situacije.

Hvala našim sponzorima Robert’s Tattoo Bad Vilbel, Photo-Ivo i YouGo-Majice!” – poručuje Marko Pavić.