Izipizi Sweet Sunset kolekcija stvorena za uživanje u ljepoti našeg planeta

Zalasci, ali i izlasci sunca, trenutci su u kojima smo najsvjesniji ljepote našeg planeta. Dokazano je da gledanje izlaska ili zalaska sunca u ljudima budi zahvalnost za blistavi svijet u kojem živimo.

Upravo nas u taj svijet svojom novom limitiranom kolekcijom uvodi poznati francuski brend Izipizi.

Kapsulna Izipizi Sweet Sunset kolekcija idealna je za uživanje u čarobnim trenutcima zalazaka i izlazaka Sunca. Sweet Sunset je samo za ovo ljeto uvršten u IZIPIZI ponudu s 4 jedinstvena modela koji podsjećaju na zalazak sunca i odsjaj ljetne svjetlosti na plaži. Poput onih posljednjih zraka zalazećeg sunca, prozirni okviri u pastelnim nijansama savršeno se slažu s gradijentnim lećama kategorije 1.

IZIPIZI-SWEETSUNSET-04-trio-greenbay-bluelagon-goldenhour

Kolekcija dolazi u 4 limitirane boje: Pink Soda, osvježavajuća, svijetlo ružičasta koja će vas natjerati da na svijet gledate kroz ružičaste naočale, Blue Lagoon, nježno plava koja vas prenosi u lagune rajskog otoka, a čije će vas gradijentne leće u istim tonovima, zasigurno natjerati da sanjate o tropskim zemljama, Golden Hour ispunjava atmosferu toplim zlatnim tonovima, a model Green Bay dolazi u nježno pastelno zelenoj, osvježavajućoj poput limunade od mente za tople ljetne dane.

Blago nijansirane, ipak štite jer blokiraju 100% UV zraka, a budući da se svitanje gleda dok se razmišlja o sutrašnjici, okviri ovih novih modela izrađeni su od biološkog materijala na bazi ricinusovog ulja. To je u skladu s filozofijom i vizijom brenda kojem je održivost prioritet, a cilj do 2023. godine 30% proizvoda proizvoditi od bio materijala.

IZIPIZI-SWEETSUNSET-04-trio-pinksoda-bluelagon-goldenhour

U bogatoj Izipizi ponudi za svakoga se može pronaći ponešto, od naočala za čitanje, sunčanih naočala, naočala za zaštitu od ekrana, kao i onih za djecu, a posebnost je brenda, što se uvijek nastavlja iznova osmišljavati i inovirati, nudeći nove kolekcije i suradnje za sve generacije i svaki trenutak u životu.