Obuća koju ne možeš ignorirati

Udobnost je, naročito u posljednje dvije godine, postala najpoželjnija karakteristika kada je u pitanju obuća. Lockdown i work from home omogućili su veću vidljivost pojedinih brendova, a među njima je i Crocs, jedan od najprepoznatljivijih. Jedno je sigurno, ovo je obuća koju nitko ne može ignorirati.

Naravno, riječ je o Crocs sandalama – obući koje nose djeca, mladi, roditelji, bake i djedovi. Crocsice su toliko popularne da im rijetko tko može danas odoljeti i to iz više razloga. O rastu njihove popularnosti dovoljno govori i činjenica da smo ih mogli vidjeti na crvenom tepihu prilikom dodjele nagrade Oscar, a sve ćešće ih viđamo na svjetski poznatim zvijezdama kao što su Justin Bieber, Kendall Jenner ili Rihanna.

Udobne i praktične, sve su više na ljestvici najtraženijih modnih predmeta, a ovo ljeto mogle bi dosegnuti svoj vrhunac! Nosive su uz dnevne kućne varijante, idealne za work from home kombinacije, a neizbježno su prisutne u trendi modnim kombinacijama koje uključuju svečana odijela i haljine.

Cipele su oduvijek spoj mode i funkcionalnosti, zato pravo vrijeme crocsica tek dolazi!

Crocs modeli mogu se pronaći i u Deichmann trgovinama.