Budi turist u svom gradu uz Zalando ljetne kombinacije

Temperature se penju, a mi vam donosimo pravo osvježenje! Zalando i hrvatski influenceri podsjećaju na ljepotu ljeta provedenog u Zagrebu te donose inspiraciju za vrhunske outfite s kojima je nemoguće pogriješiti.

Odlazak na more nije jedina opcija za savršeno proveden godišnji odmor – često zaboravljamo pronaći ljepotu upravo u onome što je pred nama!

Zagreb, koji je poslužio kao kulisa za snimanje ljetne modne kampanje Summer Is In You brenda Zalando s Idom Prester i Slavkom Sobinom u glavnoj ulozi, jedna je od omiljenih europskih destinacija brojnih turista, i to zbog nevjerojatno atraktivnih lokacija, spoja klasike s modernim, zabavnog sadržaja i odlične hrane – idealne ljetne kombinacije uz koju ljetni mjeseci ne mogu proći u dosadi.

Kava s curama na Cvjetnom? Vrući dejt na Zrinjevcu? Fit dan na Bundeku?

Zalando ljetne kombinacije
Zalando ljetne kombinacije

Predlažemo da se ove sezone uživite u ulogu turista u vlastitom gradu, a mi imamo prijedlog outfita baš za svaki scenarij. Inspirirajte se osvježavajućim modnim kombinacijama koje su za Zalando pripremili hrvatski influenceri Lidija Lešić, Lucija Lugomer, Dora Šarić, Karla Zelić, Julija Vodopija, Marko Medić i Petar Trbović.