Sve je spremno za prvi Sunset Sports Media Festival

Nekoliko sati nas dijeli od početka prvog Sunset Sports Media Festivala koji je na jednom mjestu, okupio neke od najvećih svjetskih i domaćih sportskih, medijskih i marketinških profesionalaca. To mjesto je grad s najljepšim zalaskom sunca, Zadar, odnosno zadarski Arsenal, gdje nas očekuju zanimljiva predavanja koja će, između ostalih, održati i istinske sportske legende kao Ray Lewis, Julian Edelman i Peter Schmeichel.

Tijekom Festivala očekuju nas predavanja i paneli na kojima će se obraditi vrlo aktualne i zanimljive teme kao The game changers i The future of Serie A, na kojima će sudjelovati i talijanska sportska medijska senzacija Diletta Leotta. Pete Radovich, višestruki dobitnik nagrade Emmy održat će predavanje pod nazivom The power of story, a na programu će se naći još i predavanja Engage and Empower, Athletes owning their brands, Out of the box, Started from the bottom, now we re here, In the ring with Steven Espinoza, Underdogs i Footbal vs Footbal.

Organizatori su se pobrinuli da ne nedostaje dobre zabave, pa će posjetitelji prvog Sunset Sports Media Festivala imati priliku uživati i u najboljem od hrvatske glazbe, a očekuju nas i nastupi istinskih legendi domaće glazbene scene, kantautora Petra Graše, te Nene Belana &Fiumensa.

Ulaznice za ovaj jedinstveni projekt koji spaja globalnu sportsku i medijsku industrije možete još uvijek nabaviti putem sustava Entrio. Program isudionike Festivala možete pronaći na našoj službenoj stranici sunsetsportsmedia.com, a atmosferu s Festivala pratite i na našem službenom Instagram profilu.