Replay ljetni outfiti kojima ćete se izdvojiti iz mase

Ljeto je stiglo, a s njim i novi modni izazovi jer je upravo ovo godišnje doba idealno za hrabre stylinge. U Replay trgovinama naći ćete prave modne poslastice s kojima ćete u tren složiti savršene ljetne kombinacije.

Od urbanog stila savršenog za streestyle look do elegantnog izdanja za tople ljetne noći, tu su must have komadi ovog poznatog brenda, koji uvijek podiže ljestvicu više.

Sjajna ovosezonska kolekcija uvijek inovativnog Replaya, nudi cijelu paletu muške i ženske kolekcije s kojom se kao i uvijek nenametljivo možete izdvojiti iz mase. Biti svoj i poseban ne kompromitirajući dobar ukus, uvijek je moguće sa Replay komadima, bilo da se radi o ženskoj ili muškoj kolekciji odjeće i modnih dodataka.

Ljetni komadi modernog kroja, izražajne boje, lagani i pamučni materijali garantiraju prepoznatljiv, ali i ugodan styling, idealan za ljetne vrućine. Izdvojili smo neke od komada iz nove Replay ljetne kolekcije u kojima ćete zasigurno zasjati bilo da ste na vrućoj špici, u večernjoj šetnji ili noćnom izlasku.

Pripremite se za vruće dane koji dolaze i svoje omiljene Replay komade potražite u najbližim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku te online na Reverto web shopu.