Jolina himna ljubavi povodom Dana žena

Joško Čagalj Jole, nakon velikih hitova ‘Kada žene tulumare’ i ‘Maksimalno’ u kojima pjeva o ženama, donosi još jednu pjesmu u modernoj produkciji i zaraznog ritma, koja je također posvećena ženama. Ono što ga je uvijek izdvajalo od nekolicine muškaraca je njegov gentlemanski karakter, a još jednom ga je pokazao objavivši svoju najnoviju pjesmu „San snova“.

Već prvi stihovi nove pjesme ukazuju na dolazak nove ljubavne himne za nadolazeći Dan žena. Pozitivna pjesma u kojoj se svaki muškarac može pronaći, govori o ljubavi i činjenici kako je svaka žena za svog muškarca – san snova i čudo od žene. Jole je ovom pjesmom na svoj prepoznatljiv način htio prikazati svaku djevojku, majku, ženu kao kraljicu bez čije prisutnosti, muškarčev život jednostavno nije potpun ili ispunjen. Nema sumnje da će brojni muškarci razveseliti svoje bolje polovice uz razigrani zvuk i romantičan tekst Joline nove pjesme, koja šalje poruku kako je život uz njihove odabranice, san snova.

Za odličan tekst i glazbu zaslužni su, kako ih Jole voli zvati – njegovi glazbeni ‘roditelji’ Vjekoslava i Tonči Huljić, koji su dobri poznavatelji našeg uspješnog izvođača pa su i ovoga puta besprijekorno spojili njegovu osobnost i vedar duh, aranžman potpisuje Leo Škaro. Pjesma je izuzetno živahna i plesna, stvorena za radijski eter i klubove, te šalje poruku sreće radi pronalaska one prave, uživanja u ljubavi no i zadržavanja mlađahne razigranosti svakog muškarca. Zarazni stihovi ulaze u uho već na prvo slušanje pa je pjevušenje ovog hita – garantirano.

Spot u vrhunskoj produkciji potpisuje Vojan Koceić uz pomoć stručnjaka RDI lighta u kojem pleše plesna skupina ‘First Entertainment’ koja nastupa diljem svijeta – od Ibize do Singapura, a Jole ih je uspio okupiti u svome spotu koji je pun plesa i zabave.

Iako nova pjesma uz ozbiljan tekst donosi moj prepoznatljivi štih, mislim da je sasvim posebna jer je posvećena važnim osobama, a to su upravo djevojke, supruge i majke. U pjesmi se mogu pronaći i muškarci i žene, stoga je zamišljena kao svojevrsna himna ljubavi. San snova izlazi simbolično povodom Dana žena, no bez obzira na datum, ideja je da zaživi i širi ljubav uvijek.“ – poručuje Jole.
Ovo je definitivno pjesma uz koju će se mnogi zaljubiti ili tek slaviti svoju ostvarenu ljubav i stvarati uspomene za cijeli život.