Jedinstvena rješenja za savršeno uređene interijere i eksterijere

Ljetna turistička sezona 2020. bit će izazovna u svakom pogledu, a kako bi pojačali efekt uspješnosti mnogi iznajmljivači već sad planiraju opremanje smještajnih jedinica u nadi što bržeg popunjavanja. Vizualni dojam prostora prezentiranog na popularnim internetskim platformama koje okupljaju iznajmljivače, prvi je korak privlačenja gostiju dok je njihovo krajnje zadovoljstvo često kombinacija kvalitete objekta, čistoće i uređenosti. Osigurati kvalitetan smještaj, kao jedne od najvažnijih karika za zadovoljstvo gostiju, često nije lak zadatak jer turisti su danas sve zahtjevniji, a u opremanju interijera i eksterijera svake je godine mnoštvo noviteta.

Jedni od najistaknutijih potpisnika prostornog uređenja brojnih hotela, apartmana i drugih smještajnih kapaciteta su stručnjaci iz Tepih centra. Raspolažu širokom ponudom podnih obloga, tepiha, tapisona i detalja poput zavjesa te ostalih dekorativnih elemenata koji će zadovoljiti različite stilove i ukuse te dugi niz godina pružati visoku funkcionalnost, trajnost i lakoću održavanja.
Kako je najnoviji trend u turizmu održivi razvoj, a suvremeni turisti su sve pažljiviji i osjetljiviji prema očuvanju okoline, iz Tepih centra iznajmljivačima preporučuju da materijalima i proizvodima podižu ekološku svijest i tako zadovoljavaju ekološke standarde jer će tako i korisnik biti zadovoljniji.
U našem asortimanu RE COVER green je najprihvatljivija podna obloga, koja je ujedno i antibakterijska te zadovoljava norme i standarde potvrđene najpriznatijim certifikatima. Ova kombinacija kvalitete, estetike i ekologije nudi jedinstvena i vrhunska rješenja u opremanju prostora‘, objasnio je Goran Fric, direktor Tepih centra. Osim raznovrsnih i fleksibilnih podnih obloga od ekološki prihvatljivih materijala, tapisona izrađeni od prirodnih materijala najčešće spojenih na podlogu od jute ili pamuka pravi su omjer cijene i kvalitete s kojom sigurno nećete pogriješiti, a vizualno će oplemeniti svaki interijer.

S druge strane, tepisi ručne izrade svakako su najvrjednija i najkvalitetnija opcija – trajno rješenje koje samo sebe isplaćuje. Rukom čvorani ili tkani od prirodnih materijala – vune, svile ili pamuka – iznimno lako se održavaju i, posebice oni vuneni, s godinama će izgledati sve bolje. Izborom različitih boja, dezena i vlakana tepiha svaki prostor može se učiniti vedrim, prozračnim i atraktivnim, dok su za stilsku nadopunu objekata za najam zavjese ključni detalj. Zavjese koje su bojom i dezenom prilagođene namještaju i drugim dodacima u interijeru prava su točka na ‘i’ svakog kvalitetno uređenog objekta. Kako korisnike i materijale interijera štite od UV zračenja danas je teško zamisliti smještajnu jedinicu u kojem ne bi našle svoje mjesto pod suncem. Osim toga, funkcionalni komadi poput zanimljivih otirača s logom, ručnika, jastuka i posteljine svakom će prostoru dodati osjećaj topline doma‘, poručuju iz Tepih centra.

Ako posjedujete objekt i želite da gosti uživaju u savršenom eksterijeru, a važna stavka je ušteda novca i vremena, umjetna trava pravo je rješenje. Jednostavna je za postavljanje s postojanom bojom i uz minimalno održavanje donosi uštede na energentima poput struje i vode. U Tepih centru pronađite široki izbor ovih popularnih funkcionalnih i dekorativnih površina te tijekom cijele godine budite ponosni vlasnik savršenog travnjaka.