Za posebne MIJAU trenutke

Mačke obično ne „mijauču“ drugim mačkama, na taj način uglavnom razgovaraju samo s ljudima. Baš poput svoje jedinstvene osobnosti, svaka mačka razvija i svoj jedinstveni “mijau”. To je njezin glas koji koristi za komunikaciju, a najumiljatiji čuva kako bi od svog vlasnika dobila najbolja i najukusnija jela. U to su se uvjerile i Ana Bacinger, Ivana Blažoti Mijoč i Petra Kurtela uključivši se u WHISKAS® kampanju sa svojim krznatim ljubimcima.

Kako mačić izrasta u pravu macu provjerite u zabavnoj WHISKAS® LOVAC igrici u kojoj možete osvojiti super nagrade za svoju mačku, a zaigrati ju možete ovdje. Potrebe vaše mace razlikuju se u različitim razdobljima njenog života, čemu je i prilagođena WHISKAS® hrana za kućne ljubimce. Njezina odlična forma bit će zagarantirana ako joj za svaki obrok pružite sve što njenom organizmu treba da bi aktivno i sretno provodila dane! Imate li malog mačića koji tek kreće u život ili odraslu macu, uz WHISKAS® “Junior”, “Adult” ili posebno prilagođenu hranu za 7+ uzrast zadovoljit ćete sve njezine apetite za zdrav i sretan “mijau”.

WHISKAS® mokra i suha hrana pružit će joj sve potrebno za uživanje u istraživanju i igri, a vama donijeti poseban “mijau” za nagradu. Obje vrste hrane jednako su zdrave za vašu macu. Ne zaboravite da je WHISKAS® mokra hrana odličan izvor vode koja je posebno važna za nju. Osim što ima okus i teksturu koju će vaša maca obožavati, pomoći će joj da bude u odličnoj formi. Sastojci i recepture WHISKAS® hrane za kućne ljubimce pažljivo su odabrani u suradnji sa stručnjacima da bi vas vaša maca nagradila onim posebnim “mijau” kada je u zdjelici dočeka njena omiljena WHISKAS® hrana!