VAUlentinovo & MIJAUlentinovo

Noina Arka, najstarija hrvatska udruga za zaštitu životinja, poziva vas na VAUlentinovo & MIJAUlentinovo koje će se održati 15. i 16. veljače 2020. od 10 do 16 sati, Franjčevićeva ulica u mjestu Dumovec.

Kakav bi to praznik ljubavi bio bez onih divnih dlakavih stvorenja koja nas bezuvjetno vole!? Upravo zato Noina Arka obilježava Valentinovo s napuštenim životinjama koje, unatoč tužnim pričama, znaju samo bezuvjetno voljeti.

Svi posjetitelji imati će priliku upoznati naše štićenike i prošetati ih oko prihvatilišta. Tu će biti i volonteri Noine Arke koji će brinuti da svima bude ugodno i koji će rado podijeliti priče o njuškama pod našom skrbi. Pripremili smo i tombolu, humanitarnu prodaju artikala za pomoć životinjama, photo-booth za nezaboravne fotke i slatke zalogaje za okrijepu. Dobro došli su svi, bez obzira na godine – jer ljubav prema životinjama ne poznaje granice.
U suradnji s tvrtkom BOLT pripremili smo i posebnu ponudu za pomoć životinjama koju ćemo detaljno predstaviti na Facebook stranicama na samo Valentinovo. U međuvremenu, svi građani mogu iskoristiti popust od 30 kuna na svoju prvu vožnju Boltom ako upišu kod za popust – NOINA30.

Provedite vikend u društvu naših štićenika, poklonite im malo pažnje i oni će vam ispuniti srce. A možda vam se dogodi i ljubav na prvi poged.