Valentinovo i na cipelama

Iako je Alpina renomirani i prepoznatljivi brend obuće u planinarskim krugovima, prije svega zbog ponude cipela za planinarenje, alpinizam i hodanje, u svom asortimanu Alpina razvija i kontinuirano unapređuje ponudu modne obuće, kako za žene, tako i za muškarce.

Izgled novih i osvježenih modnih modela upotpunjuju novi materijali, uzorci i boje. Najveća novost je potpuno nova kolekcija najstarije slovenske robne marke obuće Peter Kozina, a koja je od prošle godine uz brend Peko sastavni dio Alpina brenda.

Ljubav prema kvalitetnoj cipela spojena je sa suvremenim modnim trendovima pa nadolazeće Valentinovo nije zaobišlo ni cipele. Osim toga, žene će se složiti da su cipele uvjerljivo jedan od najpoželjnijih poklona jer ih nikada ne može biti previše u ormaru.

Kolekcija salonki iz Alpine prigodno za Dan zaljubljenih predstavlja prekrasne salonke Peter Kozina čija je privlačnost sakrivena u jednom zavodljivom detalju na potplatu – crvenom srcu kao upečatljivom simbolu ljubavi. Salonke dolaze u nekoliko boja – klasičnoj crnoj, elegantnoj nude nijansi i u strastvenoj crvenoj boji.

Salonke su dostupne u Alpina trgovinama i na webshopu www.alpinashop.hr
Nova Alpina trgovina u City centeru One East – Upravo na Valentinovo Alpina otvara svoju novu trgovinu u City centeru One East Zagreb, na 1. katu, pa sve kupce prilikom otvorenja očekuju i dodatni welcome popusti.