S novom godinom i nove, zdrave navike

Prvi tjedni nove godine najčešće su vrijeme i za nove odluke- počinjem vježbati, manje ću pušiti, idem na dijetu, paziti ću što odijevam- samo su neke od njih. Za muškarce koji su odlučili zamijeniti dosadašnje loše navike dobrima i živjeti zdravo u svim segmentima stiže nova kolekcija OKTANKI, prvih hrvatskih zdravih gaća! Riječ je o trendi rublju namijenjenom urbanim muškarcima, svjesnim važnosti kvalitete rublja ali i potrebe da rublje zaista bude druga koža. U novoj kolekciji dominiraju jednobojni modeli, ali i spojevi pruga i printeva koji mogu provirivati ispod ruba traperica.

Zašto su OKTANKE zapravo zdrave gaće?
Nigdje ne stežu zbog načina tkanja posebne vrste pamuka od kojih su napravljene, u svom sastavu nemaju elastin pa ne izazivaju alergije, ali ni zagrijavanje testisa. Ne stežu, ne stvaraju pritisak na područje skrotuma i testisa, a opet sve drže pod kontrolom. Dizajnirane su kao dublji model koji prati baš svaki tip različito građenih muškaraca, nogavice su dovoljno dugačke i optimalno široke pomažući u otklanjanju problema trenja unutarnjeg dijela bedara. Način izrade je također poseban- svi su šavovi nevidljivi i mekani, a opet dovoljno čvrsti kako ne bi pucali prilikom nošenja po šavovima.

Ideja o nastanku prvih Hrvatskih zdravih gaća nastala je u radionici modnog brenda OKTAN koji više od 20 godina uspješno stvara istoimeni modni brend. Osluškujući potrebe tržišta, ali i sve češće priče o tome koliko neadekvatno rublje može stvarati različite probleme različito građenim muškarcima prije dvije godine OKTAN je odlučio svoj dosadašnji asortiman kvalitetne pamučne street style odjeće upotpuniti i jedinstvenim muškim boksericama koje će biti sve ono što muškarci sanjaju kad je rublje u pitanju.

Gdje kupiti? U svim robnim kućama Nama, u Oktan shopu Importanne centar i u prodajnoj mreži Oktana u cijeloj Hrvatskoj. Više saznajte na facebook.com/oktan.wear.