Sve što želimo ispod bora

Uspješna hrvatska manekenka, influencerica i dizajnerica modnih dodataka, Lidija Lešić, u pravo vrijeme donosi novu kolekciju nakita pod svojim brendom My Choice. Božićna kolekcija sastavljena je od nekoliko divnih komada naušnica koje krasi već prepoznatljivi dizajn i unikatna izrada.

Za kreativne vizuale i fotografije kampanje zaslužna je Ana Bacinger koja je zajedno sa Slavicom Valdec kao modelom idealno uhvatila elegantan i blagdanski duh kolekcije

Ova božićna kolekcija rezultat je još jedne suradnje dviju kreativnih Slavonki – Lidije i Ivane Zulumović. Upravo zbog toga simpatično “drugo” ime brenda Slavonika dobiva jednu potpuno drugačiju dimenziju i snagu. Kolekcija se sastoji od kompletno ručno izrađenih naušnica s kombinacijom heklanog konca i pažljivo iscrtane keramike kojom je Ivana Zulumović (vlasnica Studija Jasmin 1159) zaokružila cijeli proizvod. Sam proces izrade naušnica, od skica do gotovog proizvoda, traje od 7 do 8 dana budući da se radi o kompletno ručnoj izradi.

Ove upečatljive naušnice nose dozu minimalističkog luksuza zahvaljujući zlatnom pamučnom koncu isheklanom u dvije različite mustre. A delikatno i precizno izrađena keramika dolazi u bojama koje nas na prvi pogled podsjećaju na svima najljepše doba godine. Crvena, zelena, plava, bijela i neizostavna crna boja u kombinaciji sa zlatnim koncem zaista čine bezvremenske komade nakita koji će podići svaku modnu kombinaciju ovi blagdana, ali i dugo nakon njih.

Bez obzira želimo li ih vidjeti na sebi ili nama dragim osobama, čini se da će ovi pomno izrađeni komadi inovativnog i elegantnog dizajna biti jedini modni dodaci koje ćemo ove godine htjeti naći ispod bora. Neka My Choice bude i vaš izbor!

Svoje omiljene komade potražite u showroomu na Knežiji, na Instagram profilu brenda – https://www.instagram.com/mychoice_jewelry/ i na web shopu: http://www.mychoice.hr/