Saša Šekoranja još jednom donio Božićnu čaroliju u Borboletu

Borboleta nakit nam i ove godine donosi čarobni ugođaj Božića, kroz već tradicionalnu božićnu suradnju s renomiranim domaćim umjetnikom, Sašom Šekoranjom.

Tema ovogodišnjeg ‘Božića u Borboleti’ je ‘Kiss under the mistletoe’ odnosno Poljubac ispod imele, kojom su okićena sva prodajna mjesta Borbolete. Ideja vodilja je da ispod imele u Borboleta trgovinama poljubite najdražu osobu, bila ona vaš dečko, majka, najbolja prijateljica, kućni ljubimac ili netko treći, jer poruka ovog Božića je – ljubav, u svim oblicima. Osim trgovina, Šekoranja je ručno oslikao zlatne imele kao i prigodne poruke na limitiranoj ediciji Borboleta pakiranja, malim umjetničkim djelima, koja će zasigurno i ovog Božića biti najpoželjniji dar pod borom svake žene.

A kao i svake godine, iz Borbolete nam ovog prosinca stižu prekrasne kolekcije srebrnog nakita s pozlatom roza i žutog zlata, ovoga puta ukrašene sedefom, unutarnjim slojem određenih školjaka, koji se koristi u izradi luksuznog ‘fine jewelry’ nakita. Također nas u Borboleta trgovinama očekuju vas i srećonoše, narukvice sa srebrnim motivima leptira, zvijezde sjevernjače, djeteline, srca, poludragog kamenja i mnogih drugih neodoljivih oblika na svilenom koncu. Stoga, ako ste u potrazi za idealnim poklonom koji će sigurno oduševiti vaše voljene, Borboleta je pravo mjesto za vas.

Stoga vas Borboleta poziva da ovog Božića širite ljubav darujući poljupce i male znakove pažnje kroz pomno odabran Borboleta nakit, zapakiran u neodoljive kutijice sa zlatnim imelama i prigodnim crvenim svilenim mašnama. Također tijekom prosinca vas očekuju brojna iznenađenja i pokloni uz svaku kupnju, kako u dućanima, tako i u online trgovini www.borboleta.co

Borboleta je hrvatski brand nakita baziran na svilenom koncu, koji je pokrenut prije sedam godina i osvojio je svijet svojim dizajnom. Danas je Borboleta brand koji broji preko 185 prodajnih mjesta diljem svijeta, a samo u Hrvatskoj zapošljava stotinjak ljudi.

Borboleta narukvice i nakit koji se mogu naručiti i putem web stranice www.borboleta.co za dostavu širom svijeta.

Prodajna mjesta: Zagreb; Gundulićeva 1, Arena Centar, City Centar West i City Centar East Rijeka; Korzo 6 i Uzarska 19, Split; City Centar One i Mall of Split Pula; Max City Centar Osijek; Radićeva 24 Šibenik; Dalmare Centar Varaždin; Lumini Centar