Nestlé Adriatic primio nagradu Središnjeg državnog ureda za šport

Na svečanoj dodjeli #BeCROactive nagrada održanoj u petak u hotelu Opera Westin, Središnji državni ured za šport uručio je predstavnicima
kompanije Nestlé Adriatic nagradu za poticanje svojih zaposlenika na vježbanje i zdrav način života. Glavni cilj ove dodjele je odavanje priznanja ustanovama i pojedincima koji su se u istaknuli u širenju glavne poruke Europskog tjedna sporta – #BeActive, a Nestlé je nagradu osvojio u kategoriji “Radno mjesto”.

Nestlé Adriatic kroz niz programa nastoji potaknuti svoje zaposlenike da počnu voditi što više računa o svom zdravlju, a ove smo godine vježbanjem u uredima obilježili i fokus dan “Radno mjesto” u sklopu Europskog tjedna sporta. Postizanje boljeg i zdravijeg svijeta naša je globalna misija što smo i definirali u ciljevima za sljedeće desetljeće, a jedan od aktualnim projekata je i Vrtim Zdravi Film, namijenjen educiranju učenika sedmih razreda o važnosti pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti” – izjavila je Irena Kurtanjek, voditeljica korporativnih komunikacija, Nestlé Adriatic.