Havaianas na zabavan način spaja ljeto i zimu

Božić dolazi! Jedno od najočekivanijih doba godine nam je pred vratima. Bez imalo okolišanja možemo priznati da smo svi polako počeli s pripremama za Božić i nadolazeće zimske praznike. Neki su možda već rezervirali vikend za skijanje i druge snježne radosti, dok su ljubitelji visokih temperatura ipak otišli korak dalje i organizirali putovanje u toplije krajeve.
Za sve koji će blagdane provesti na plaži ili čak na opuštajućem wellness putovanju, to može biti idealan trenutak da ponesu sa sobom svoje omiljene Havaianasice. Havaianas Božić slavi na drugačiji način i upravo je zato pripremio preslatke novitete s kojima će božićni duh uvijek biti prisutan.

Osim božićnog drvca, ove godine možete ukrasiti i svoje Havaianasice. Brend donosi posebne pinove za japanke koji su prilagođeni kultnim Top i Slim modelima. Na pinovima se nalaze motivi koji zaista predstavljaju ovo najljepše doba godine kao što su Djed Mraz, božićno drvce, umotani pokloni i slatki medenjaci.

Zahvaljujući novom dizajnu pinova uvedena je nova metoda njihovog postavljanja. Više nema bušenja rupa na japankama, a svoje pinove možete premještati i stavljati gdje god želite. Na ovaj način poboljšana je cjelokupna kvaliteta, a vi možete poboljšati izgled vaših omiljenih Havaianasica.

Havaianas se pobrinuo da i ove godine možete spojiti blagdanski ugođaj s koktelima na osunčanoj plaži, može li bolje?

Pinovi dolaze u parovima te će biti dostupni online ili u odabranim Havaianas trgovinama.