Tehnološki najsuvremeniji klub otvoren u zagrebu

Zagreb se može pohvaliti jednim od najsuvremenijih klubova u svijetu. Naime, zagrebačka oaza zabave H2O u potpunosti je obnovljena i otvorila je svoja vrata u novoj sezoni.

Pod palicom poznatog dizajnera interijera Roberta Bajsa zagrebački je klub u cijelosti dobio novi vizualni identitet. Rekonstrukcija i preuređenje kluba zahtjevali su opsežne građevinske radove pa se uređenje odvijalo u nekoliko etapa. DJ i light pult je pomaknut u odnosu na prijašnju poziciju te svojim pogledom prema bini dobiva potpunu funkcionalnost i upravljanje rasvjetom i zvukom. Veliko iznenađenje u klubu zasigurno je novi šank koji se proteže kroz cijeli klub. Ipak, jedan od najvećih zahvata u klubu izmještanje je bine na zapadnu stranu tik uz ulaz s posebnim stepeništem, velikim LED ekranima na zidu i na DJ pultu koji neodoljivo podsjeća na pozornice velikih svjetskih festivala.

Personalizirana rasvjeta iznad plesnog podija trenutno je najveći hit i zadnji tehnološki krik u svijetu klubske scene. Time sam klub kao i izmjena u programskom sadržaju donosi novitete u glazbenom izričaju uz već najpoznatije koncertne večeri. Klubom se protežu potpuno novi presonalizirani zidovi s integriranom rasvjetom. Istočni zid dobio je 3D površinu koja osvijetljenjem mijenja svoj oblik. Moćni veliki ekrani za zabavni sadržaj iznad cijelog ulaza, nova površina poda kao i crveni tepih detalji su koji uvelike pokazuju da je raskoš kluba prisutna na svakom koraku. Jednostavne čiste linije, unificirani zidovi, ukidanje pregršt nepotrebnih okvira prozora, veliki dominatni svjetleći logo od crnog stakla dominira ulazom te jasno daje do znanja cjelokupnu promjenu interijera kluba.

Novitetima ovdje nije kraj, klub H2O uz promjenu vizualnog identiteta i novim programskim sadržajima, oduševljava i novim suradnjama poput one s poznatim hrvatskim dizajnerom Ivicom Skokom pa je unutar kluba izrađena velika personalizirana i osvijetljena vitrina s personaliziranim proizvodima suradnje kluba H2O i Ivice Skoke, do sada potpuni iskorak na klubskoj sceni. Po svemu sudeći, klub H2O ove je jeseni neizbježna destinacija dobre, svjetske zabave.