Sementa Rajhard i Kristina Krepela ponovno kao Ana i Elza

Idući tjedan, 21.studenog na kino platna stiže iščekivani nastavak jednog od najpopularnijih animiranih filmova svih vremena – SNJEŽNO KRALJEVSTVO 2 svoja vrata otvara 21. studenoga! Nakon što je 2013. godine Snježno kraljevstvo osvojilo djecu diljem svijeta, ovaj Disneyev hit oborio je i sve rekorde gledanosti te ujedno osvojio niz nagrada uključujući Oscara i Zlatni globus; nakon šest godina, vrijeme je za nastavak i nove avanture princeze Ane i kraljice Elze!

Snježno kraljevstvo 2 u kina stiže u sinkroniziranoj verziji i distribuciji 2i Filma. Režiju sinkronizirane inačice potpisuje Anja Maksić Japundžić, a glavne junakinje ponovno interpretiraju Sementa Rajhard (princeza Ana) i Kristina Krepela (kraljica Elza). U ostalim ulogama nastupaju: Ronald Žlabur kao Olaf, Andrej Dojkić kao Kristof, Goran Grgić kao Matias, Maja Posavec kao Iduna, Urša Raukar kao Jelana, Boris Svrtan kao Agnar, Toma Medvešek kao Rayder; potom Ivana Starčević, Branko Smiljanić, Mladen Vasary, Krunoslav Klabučar, Neva Serdarević, Rina Radmilov. Pjevačke dionice Elze i Kristofa otpjevali su Nataša Mirković i Matija Cvek.

Pretprodaja ulaznica za Snježno kraljevstvo 2 je započela; ulaznice za pretpremijernu projekciju 20. studenoga možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Nastavak Snježnog kraljevstva ponovno režira dvojac Chris Buck i Jennifer Lee. Animirani film Snježno kraljevstvo ekranizirana je adaptacija bajke Snježna kraljica Hansa Christiana Andersena, o neustrašivoj skandinavskoj princezi Ani koja uz pomoć kršnog gorštaka Kristoffa, njegova vjernog soba Svena i naivnog snjegovića Olafa, kreće na opasno putovanje i potragu za svojom sestrom, kraljicom Elzom, čije su ledene moći zatočile njihovo kraljevstvo u vječnu zimu.

Zašto je Elza rođena s čarobnim moćima? Koje istine o vlastitoj prošlosti čekaju Elzu na putovanju u začarane šume i tamna mora iza kraljevstva Arendelle? Odgovori ju zovu no isto tako prijete njenom kraljevstvu. Sa sestrom Anom, Kristofom, Olafom i Svenom, ona kreće na opasnu i nezamislivu avanturu u nepoznato. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva, Elza je strahovala da su njene moći prejake za ovaj svijet. U novom nastavku filma, ona živi u nadi da moraju biti dovoljne.