Zimski praznici idealni za istraživanje energičnog Dubaija

Nadolazeći zimski praznici odlična su prilika za zabavu i uživanje u Dubaiju, gradu koji nudi pregršt sadržaja putnicima koji putuju sami ili u društvu svojih najdražih. Mnoštvo festivala, gastronomski doživljaj, adrenalinski i vodeni parkovi te očaravajuće plaže čine taj grad idealnom destinacijom za odmor.

Pogodnosti propusnice My Emirates Pass
Putnici Emiratesa mogu uživati u prednostima sezonske propusnice My Emirates Pass i uštedjeti novac zahvaljujući brojnim popustima koje mogu iskoristiti na više od 500 lokacija diljem Ujedinjenih Arapskih Emirata. Putnici koji će letjeti za Dubai ili u Dubaiju presjedati na svoj idući let u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka 2020. godine mogu iskoristiti ponudu i uživati popustima do 30 posto na prodajnim mjestima i do 50 posto na ostalim aktivnostima, a za korištenje pogodnosti potrebno je samo predočiti ukrcajnu kartu i važeći osobni dokument. Na raspolaganju su im luksuzni spa tretmani, vrhunske kulinarske delicije i bezbrojne aktivnosti na otvorenom. Tu su i popusti za uzbudljive vodene parkove.

Festival šopinga Dubai Shopping Festival 2020
Posjetitelji Dubaija imaju priliku uživati u prvoklasnom iskustvu kupovine koje je dostupno diljem grada. Festival obuhvaća velik broj trgovačkih centara uključujući i jedan od najvećih na svijetu, poznati Dubai Mall. Putnike Emiratesa od 26. prosinca do 1. veljače 2020. godine čekaju razne pogodnosti u sklopu spomenutog festivala, poput primamljivih popusta i pogodnosti u trgovinama s odjećom, nakitom i elektronikom te brojnim drugim artiklima.
Mohammad Al Hashimi, potpredsjednik za komercijalne proizvode u aviokompaniji Emirates, izjavio je: „Dubai je fantastičan grad u kojem broj atrakcija i jedinstvenih doživljaja u kojima naši putnici mogu uživati kroz cijelu godinu raste iz dana u dan. Dubai je jedna od najpoznatijih destinacija prvoklasnog iskustva kupovine, ali i vrhunske gastronomske ponude. Uvijek nam je iznimno zadovoljstvo posjetiteljima Dubaija pružiti najbolja iskustva te se nadamo daljnjoj uspješnoj suradnji s našim partnerima.

Slogan „Fly Better, Fly Emirates“
Emiratesov slogan „Fly Better“ na najbolji način opisuje nagrađivano i iznimno ugodno iskustvo leta. Svi putnici mogu se opustiti uz izbor više od 4.500 programa s najnovijim filmovima, TV serijama, glazbom i igrama koje im donosi Emiratesov nagrađivani sustav zabave na letu ice. Tijekom leta putnici u kabinama svih klasa mogu uživati u mnoštvu jela s regionalno inspiriranih jelovnika i raznovrsnom izboru pića te koristiti do 20 MB besplatnog bežičnog pristupa internetu koji im omogućava dijeljenje iskustva putovanja s prijateljima i članovima obitelji. Putnici ekonomske klase sa sobom mogu ponijeti do 35 kilograma prtljage, onima u poslovnoj klasi na raspolaganju je 40 kilograma, dok je u prvoj klasi u cijenu leta uključeno 50 kilograma prtljage.
Emiratesovim putnicima koji će se zaputiti u Dubai kako bi uživali u šopingu na raspolaganju će biti dodatna raspoloživa količina prtljage prilikom povratnog leta. Ponuda vrijedi za povratne karte ekonomske klase kupljene između 15. listopada i 1. veljače 2020. godine. Putnici koji putuju iz Dubaija prema Emiratesovim destinacijama u Sjevernoj Americi i Južnoj Americi te Africi na raspolaganju imaju jedan dodatan komad prtljage dok će putnici koji putuju na preostala odredišta unutar Emiratesove mreže također moći iskoristiti dodatnih 10 kilograma prtljage. Ova ponuda vrijedi za putovanja između 26. prosinca i 5. veljače 2020. godine.