Spaces Matrix – kreativno i moderno radno okruzenje

Zagreb je poslovno središte Hrvatske sa sve većom potražnjom kvalitetnih poslovnih prostora. Prvi Hrvatski Spaces poslovni prostor nalazit će se u poslovnom centru Matrix na križanju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste.
Za mnoge poslodavce i zaposlenike fleksibilan rad i ugodno poslovno okruženje od velike je važnosti.
Prema istraživanju koje je proveo IWG, vodeći pružatelj usluge fleksibilnih radnih prostora, čak 83% zaposlenika ističe važnost fleksibilnog radnog mjesta, a gotovo trećini zaposlenika je ono važnije od povećanja naknade za godišnji odmor. IWG vjeruje kako se poslovni uspjeh temelji na učinkovitosti i sreći radnika. Stoga je njegova misija pomoći milijunima ljudi da im svaki dan na poslu bude odličan.
Svoje 30-godišnje iskustvo u pružanju fleksibilnih radnih prostora IWG je iskoristio kako bi stvorio vodeću svjetsku platformu za komercijalne nekretnine. Njegov portfelj poslovnih brendova, koji uključuje Regus, Spaces, Signature by Regus, HQ i No18, nudi nenadmašan izbor za tvrtke svih veličina i budžeta. Uz više od milijun radnih prostora i prisutnost u stotinama država, gradova, mjesta i prometnih središta diljem svijeta, IWG ima najveću svjetsku mrežu fleksibilnih radnih prostora i cjelovitu ponudu usluga podrške u poslovanju kako bi ljudima omogućio da se usredotoče na svoje glavne poslovne djelatnosti i uspješno provedu radni dan.
Grad Zagreb je zahvaljujući brojnim potencijalima kao što su pogodan prometni položaj, stručna radna snaga, tradicija u obavljanju određenih djelatnosti, te veličina i kvaliteta gospodarstva postao značajno međunarodno poslovno središte. Stoga Spaces, poslovni brend IGW-a otvara svoje prostore upravo u Zagrebu, u studenom 2019.

Spaces
Spaces pruža kreativna radna okruženja s jedinstvenim poduzetničkim duhom na stotinama lokacija diljem svijeta. Njegovi su radni prostori osmišljeni kako bi nadahnuli one koji razmišljaju izvan okvira, stvaraju inovacije i mijenjaju pravila igre te kako bi im pomogli u ostvarenju ciljeva.
Spaces pridaje posebnu važnost kreativnosti i okuplja dinamičnu zajednicu malih poduzeća, poduzetnika i korporativnih radnika pod istim krovom.

Inspirativni radni prostor u Spaces Matrixu
U poslovnoj četvrti Zagreba, na križanju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste, smjestio se Spaces Matrix, kreativno i moderno radno okruženje koje profesionalcima i kreativcima pruža dinamično mjesto za rad. Poslovna zgrada A+ kategorije opremljena je visokotehnološkim uredskim prostorima, konferencijskim dvoranama, sobama za sastanke te coworking prostorima.
Iako je centar grada udaljen tek desetak minuta, većinu potreba koje posao čine jednostavnijim klijent može ispuniti u neposrednoj blizini centra koji je okružen trgovinama, hotelima, bankama, restoranima te fitness centrom.
U ovim nesigurnim vremenima, poduzeća daju prednost poslovnoj učinkovitosti i ugovorima koji se po potrebi mogu mijenjati.
Bez obzira na potrebe klijenta, Spaces pruža idealno poslovno okruženje za čitav tim s pristupom 24/7 i fleksibilnim ugovorima. U jedinstvenu cijenu uključeno je sve, od modernog namještaja do super brzog Wi-Fi interneta te komunalnih usluga i čišćenja.