Sandie Jones: Druga žena

Prvi roman Sandie Jones Druga žena odmah po objavljivanju postao je prava senzacija među ljubiteljima psiholoških trilera i to ne samo zato što ga je u svoj knjižni klub uvrstila slavna oskarovka Reese Witherspoon, već i zato što je odmah uočen novi i svježi glas modernog kriminalističkog romana. Knjige koje Witherspoon preporuči odmah postaju bestseleri, nakon čega mnogi autori dožive veću slavu i priznanje publike. Ono po čemu je slavna glumica također poznata je njezina ljubav prema snimanju filmova ili serija prema knjigama koje joj oduzmu dah. Witherspoon je veliki uspjeh stekla s hvaljenom i nagrađivanom serijom Male laži koja je nastala prema velikoj svjetskoj uspješnici Male laži autorice Liane Moriarty.

Stil ove autorice ne podsjeća ni na čiji drugi, ovaj neodoljivo napeti roman zadivit će brojnim preokretima, a igra mačke i miša koju igraju snaha i svekrva sve će čitatelje ostaviti bez daha. Roman je s engleskog jezika preveo Marin Popović.

Kada Emily upozna Adama, odmah će znati da je pronašla onog pravog. On je muškarac kakvog je oduvijek tražila. Znat će da se zajedno mogu nositi s bilo čime što život stavi pred njih. Ali iz prikrajka vreba druga žena, Pammie. Emily je odabrala Adama, ali nije odabrala i njegovu majku. Ne postoji ništa što majka ne bi učinila za svojeg sina, a Emily će uskoro doznati koliko je daleko Pammie spremna ići kako bi dobila ono što želi…

O AUTORICI:
Sandie Jones slobodna je novinarka koja je dosad, među ostalim, pisala za Sunday Times, Daily Mail, Woman’s Weekly i časopis Hello. Živi u Londonu sa suprugom i troje djece, a Druga žena prvi je roman koji je napisala. U međuvremenu Jones je objavila i svoj drugi roman The first mistake.