Pametni nakit sa Swarovski® kristalima

Bellabeat, prvi pametni nakit na svijetu u svoj portfelj proizvoda, za sve osviještene žene dodao je i novi Leaf Crystal sa Swarovski® kristalima.

Novi proizvod ekskluzivno je predstavljen medijima u Londonu.

Ukrašen Swarovski® kristalima i inspiriran klasičnom elegancijom, Leaf Crystal pridružit će se pametnoj liniji nakita u kojoj se nalaze Leaf Urban i Leaf Chakra. Svi ovi proizvodi povezuju se s mobilnom aplikacijom.
Od nedavno, aplikacija ima novi dodatni segment, koji omogućava pristup novim i ekskluzivnim audio i video sadržajima. Tu možemo naći sve, od savjeta vezanih uz teme ženskog zdravlja i ljepote do prikaza vježbi joge, pilatesa i fitnessa. Sadržaj je kreiran u suradnji sa wellness instruktorima. Aktivacijom članstva u Bellabeat + klubu, ženama je omogućen pristup svim tim sadržajima gdje god se one nalazile – kod kuće, na putu ili na poslu. Na taj način postaju dio najvećeg wellness kluba za žene na svijetu koji broji više od 11 milijuna korisnica. Članstvom u klubu, osim pristupa svim sadržajima, korisnice dobivaju mogućnosti podijeliti svoja iskustva i uključiti se u razne diskusije vezane uz žensko zdravlje i lifestyle te pravo na popuste na sve proizvode. Bellabeat je prva kompanija koja je ponudila ovu vrstu sadržaja za žene, poput face yoge koja je prirodna alternativa anti-age tretmanima i face liftingu.

Ključne značajke nove Bellabeat Wellness Coach aplikacije i članstva Bellabeat + kluba uključuju pristup ekskluzivnom wellness sadržaju: Face yogi, pilatesu, yogi i fitnessu, popust na Bellabeat pametne proizvode, pristup velikom broju različitih meditacija i opcija za praćenje podataka o zdravlju žene (aktivnosti, spavanje, hidracija, menstrualni ciklus).

Zaštitno lice Leaf Crystal nakita je mlada poduzetnica Izabel Kovačić, koja je na svojem Instagramu najavila ovu suradnju i mnoge uzbudljivosti koje s njome dolaze.

Današnji ritam koji mi je uvjetovan čestim putovanjima i izgradnjom vlastitog brenda često mi ograničava posvećenost najvažnijoj stvari – zdravlju. Zato mi se suradnja s Bellabeatom prirodno nametnula kroz vrijednosti koje nas pokreću, a to su potreba za zdravim i balansiranim životom i ljubav prema lijepom.” izjavila je Izabel.

U Bellabeatu vjerujemo u savršen spoj wellnessa i elegancije. Stvorili smo Leaf Crystal sa Swarovski® kristalima kako bismo ženama pružili modernu alternativu koja kombinira stil i funkcionalnost i drago nam je što će nam Izabel pomoći u širenju naše vizije. Pomoću Bellabeat Wellness Coach aplikacije, žene mogu biti u toku sa svojim zdravljem, stanjem organizma, vježbama, meditacijom i praćenjem aktivnosti, spuštajući razinu stresa kako bi bile spremnije za svaki novi dan. Želimo pomoći ženama da poboljšaju opće stanje organizma uz sve izazove posla, obitelji i svakodnevnog života, a da pritom i izgledaju sjajno“, komentirala je Urška Sršen, CCO Bellabeata.

Leaf Crystal je dostupan za kupnju na stranici Bellabeat.com