Moćne Havaianasice koje možete isfurati i za najstrašniju noć u godini

Svake godine sve je veći izazov što obući, gdje izaći ili koji strašan film pogledati za Halloween. Taj najstrašniji dan u godini sve je bliže što znači da je ostalo samo nekoliko dana za stvaranje savršenog plana. Svugdje oko nas ima zaista mnogo inspiracije, potrebno je samo pustiti mašti na volju i realizirati dobru ideju. Bez obzira odlučite li se za ludi kostim ili samo otkačene detalje koji asociraju na najmračnije stvari, Havaianas se pobrinuo da čak i vaša obuća bude u istom “Halloween tonu”.

Ove godine izlazimo iz okvira i suočavamo se s ovozemaljskim strahovima, a ne samo onim nezamislivim i natprirodnim. Kultni brend poznat po najudobnijim japankama, Havaianas, za nadolazeći Halloween izdvojio je svoje najstrašnije tamne modele koji će svakome ukrasti pažnju. Na ovim modelima Havaianasica nalaze se dva impresivna grabežljivca – velika bijela psina iz mora i crna pantera s kopna. Zapravo se radi o dvije životinje koje su više prepoznate zbog svoje snage i veličanstvenosti nego zbog strašljivog karaktera u pravom Halloween smislu te obje zaslužuju malo pozornosti u bilo koje doba godine.

Mistična crna pantera krasi dizajn Havaianas Slim Animal Print modela, a oštra bijela psina oživljena je na Havaianas Top Photoprint modelu. Dobra stvar je što se ovi modeli mogu kombinirati kroz cijelu godinu, a ukoliko ipak odlučite jedan od njih iskoristiti za najstrašniju noć u godini sigurno nećete proći nezapaženo. Mračan dizajn ovih Havaianasica zrači moćnom i snažnom energijom s kojom će svatko biti potpuno spreman za taj 31. listopada!