Coca-Cola i Diesel predstavili kolekciju odjeće od reciklirane plastike

Coca-Cola i Diesel ujedinili su snage i kreirali The (Re)Collection, jedinstvenu i posebnu kolekciju odjeće i dodataka napravljenih od recikliranih Coca-Cola bočica i recikliranog pamuka. Cilj ove neobične suradnje dva svjetski poznata brenda je probuditi i ojačati svijest javnosti o važnosti recikliranja.

Ova kolekcija predstavlja modernu interpretaciju casual odjeće s Diesel potpisom te prepoznatljivim Coca-Cola elementima, a u prodaji će biti već od ove jeseni. Kolekcija se sastoji od čak 12 odjevnih komada, među kojima se nalaze i unisex traper jakna, majice kratkih rukava, majice s kapuljačom, traperice širokog kroja, hlače visokog kroja te trenirke i modni dodatci, sve s izvezenim Coca-Cola znakom ili razigranim crvenim detaljima.

Jako nas veseli suradnja s Dieselom na ovom ekološki osviještenom projektu. Kolekcija The (Re)Collection napravljena je od recikliranih Coca-Cola bočica i recikliranog pamuka te stvara svijest o važnosti recikliranja, a ujedno slavi individualnost“, izjavila je Michelle Moorehead, potpredsjednica tvrtke Coca-Cola za maloprodaju i licence.

Kolekcija The (Re)Collection dostupna je od listopada u Zagrebu na adresi Masarykova ulica 17, u Splitu na adresi Krešimirova 4-6 te u Rijeci na adresi Adamićeva 30. Kolekcija je dostupna online putem skrivene Diesel internetske stranice kojoj se može pristupiti skeniranjem bilo kojeg logotipa za recikliranje, na bilo kojoj lokaciji u svijetu.