Maltesers – laganiji način uživanja u čokoladi

Sve ljubitelje pravog čokoladnog okusa zasigurno će razveseliti vijest kako je u Hrvatsku konačno stigao Maltesers – jedan od omiljenih svjetskih brendova iz „kuhinje“ tvrtke Mars. Riječ je o čokoladnoj kuglici, možda malenoj ali punoj okusa, koja vas mami svojim hrskavim sadržajem. Ona je već osvojila mlade diljem svijeta, a predstavljanjem ovog proizvoda Mars odgovara promjenjivim trendovima te preferencijama i potražnji potrošača za novim, inovativnim proizvodima na području čokoladnih grickalica.

Čokoladne kuglice Maltesers pune su izvrsnog okusa te donose još više uživanja u čokoladi. Hrskavi sadržaj čokoladica Maltesersa pruža nevjerojatan okus koji će najviše razveseliti ljubitelje prave čokolade i vrhunskog okusa.

Mars, koji je prisutan u Hrvatskoj s popularnim i vodećim brendovima kao što su Snickers, Twix, M&M’s te mnogi drugi, Maltesers čokoladnim kuglicama donosi zaigranost i praktičnost u prvim danima jeseni. Izvrsne su za uživanje u pokretu, kinu ili udobnosti doma. Ovaj jedinstveni proizvod poznat je kao izuzeto lagan desert koji će zasigurno zauzeti mjesto među nadražim slatkišima potrošača. Zahvaljujući svom obliku čokoladne kuglice Maltesers odlične su za dijeljenje s prijateljima. Naravno, samo ako ih morate dijeliti.

Maltesers čokoladne kuglice dostupne su u Hrvatskoj u svim bolje opremljenim dućanima u pakiranjima od 85 g i 175 g.