Ribarska fešta na prvom Valamar Funtana Summerfestu

Valamarov Istra Premium Camping Resort 5* u Funtani tijekom srpnja i kolovoza postaje mjesto najbolje ljetne zabave zahvaljujući prvom izdanju Valamar Funtana Summerfesta. Sa željom za obogaćivanjem sadržaja ostvarena je dodatna suradnja s Turističkom zajednicom općine Funtana te se posebni programi odvijaju i izvan prostora kampa. Tako je i jedan od neizostavnih ljetnih događanja prava Ribarska fešta u Funtani u kojoj posjetitelji mogu uživati 19. srpnja od 18 sati u Marini.

Uz svježe morske specijalitete, posjetitelji će se na ribarskoj fešti moći zabaviti i uz živu glazbu za koju će se pobrinuti Funbox Band, Tu i tamo Band i Bambus Band. Ovo događanje već dugi niz godina zabavlja generacije posjetitelja i pruža im priliku da osjete pravi duh ovog ribarskog mjesta. Ribarska fešta koja će ovoga petka zabavljati publiku tek je jedna od nekoliko njih koje u sklopu posebnih događanja festivala organizira Turistička zajednica općine Funtana, a u novim feštama gosti će također moći uživati i 2. te 23. kolovoza.

Nastupom The Frajli u lipnju službeno je započelo ovogodišnje izdanje festivala u prvom Valamarovom velikom kampu s 5 zvjezdica te jednom od najboljih kampova na Mediteranu. Ljetni festival u Funtani kroz idućih će nekoliko mjeseci svojim besplatnim i svakodnevnim programom zabavljati goste kampa i ostale posjetitelje, kao i lokalno stanovništvo.

Program festivala podijeljen je u četiri programske kategorije: Cinema&Theatre, Dance&Music, It’s Show Time! i Special Events. Tako će Piazza i Istra Theatre u Istra Premium Camping Resortu biti rezervirani za plesače, šašave cirkusante i njihove smiješne vratolomije, a neće nedostajati ni kazališnih avantura, ugodnih druženja uz glazbene večeri i drugih zabavnih sadržaja.

Pokretač i organizator Valamar Funtana Summerfesta je Valamar Riviera u suradnji s partnerom Turističkom zajednicom općine Funtana. Program je besplatan za sve posjetitelje, a ulaz u kamp slobodan za vrijeme trajanja programa Valamar Funtana Summerfesta. Više informacija dostupno je na službenoj web stranici www.funtanasummerfest.com te Facebook stranici Istra Premium Camping Resorta.