Pošaljite svoju fotografiju i neka vas prepoznaju svjetski poznati fotografi

Jeste li ikada snimili jedinstveni trenutak i htjeli provjeriti što profesionalni fotografi misle o vašoj fotografiji? Huawei InFocus natječaj izvrsna je prilika za testiranje vaših fotografskih vještina i pokazivanje talenta svijetu!

Velika revolucija u mobilnoj fotografiji
Zahvaljujući mobilnoj fotografiji snimanje kvalitetnih slika više nije privilegija profesionalaca s visoko specijaliziranom opremom. Trenutno je ovo podučje mnogo fleksibilnije i svaki korisnik pametnog telefona može postati fotograf u bilo kojem trenutku. Današnji pametni telefoni dopuštaju nam da slobodno izražavamo svoju kreativnost i da budemo spremni otkriti ljepotu svijeta kad god to želimo. Snimanje iznimnih trenutaka ili neotkrivene ljepote, koje drugima često promaknu, zahtijeva sada samo oštro oko za detalje i spreman uređaj u džepu. Danas svatko može postati umjetnik i izraziti se kroz fotografiju.
Huawei s vodećim modelima serije P i Huawei P30 Pro odgovara potrebama svih onih fotografskih entuzijasta koji pametnim telefonima svakodnevno snimaju nevjerojatne trenutke. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s poznatim proizvođačem fotoaparata – Leica, korisnicima se nude najkvalitetniji objektivi i pomiču granice pametne fotografije. Sustav četverostruke Leica kamere omogućuje korisnicima snimanje svijeta u cijeloj njegovoj veličini. Fenomenalna kamera Huawei P30 Pro s 5x optičkim zumom, 10x hibridnim te 50x digitalnim zumom s HUAWEI SuperSpectrum senzorom, noćnim načinom, videozapisima s dvostrukim pogledom (Dual view) i makro fotografijom omogućuje nam da vidimo stvarnost iz nove perspektive, otkrijemo nevidljivo i pretvorimo je u jedinstvenu uspomenu.

Pokažite svoje vještine svijetu!
Uz kontinuirani razvoj svojih uređaja i potragu za vrhunskim iskustvom snimanja fotografija, Huawei odaje počast ljubiteljima fotografiranja i obećavajućih talenata te najavljuje Huawei InFocus natječaj 2019 – https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/hr. Natječaj se sastoji od šest kategorija, uključujući pet kategorija koje se odnose na fotografiju: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard dok je jedna kategorija posvećena video formatu: Life Now.
InFocus je namijenjen svim Huawei korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija putem internetske stranice natječaja.

Otkrijte ljepotu oko sebe
Svaka minuta i svaka sekunda ispunjene su prekrasnim trenucima koje stvaraju ljudi, životinje, mjesta i emocije. Svi ti trenuci su krhki, zato projekt poziva na pronalaženje i fotografiranje neotkrivene ljepote oko nas i slanje na Huawei 2019 InFocus fotografski natječaj. Huawei potiče ljude da pokažu drugima da u svijetu ima toliko skrivenih ljepota. Sve je potrebno samo pronaći i snimiti putem pametnog telefona.
Svijet je također pun mjesta koja do sada nisu bila fotografirana zbog svoje udaljenosti ili su smatrana lijepima u usporedbi s dobro poznatim znamenitostima i turističkim atrakcijama. Zato je Huawei tražio mjesta koja većina ljudi nikada nije imala prilike vidjeti ili fotografirati u divljini Kanade, Nordijskih zemalja i Austrije. Neotkrivena ljepota ovih manje poznatih lokacija bit će otkrivena snagom Huawei P30 kamere.

Oni odlučuju!
Fotografije poslane na natječaj bit će predstavljene na posebnoj internetskoj stranici na kojoj će svaki korisnik Interneta, uključujući i sudionike natjecanja, imati pravo glasati za svoje omiljene fotografije do 11. kolovoza 2019. godine.
U sljedećoj fazi najbolje će radove ocijeniti pažljivo odabrani žiri sastavljen od stručnjaka i priznatih fotografa, uključujući: Yanmina Wanga – predsjednika Huawei Consumer Business Group Huawei CEE & Nordic, Marcina Tyszku – poljskog modnog fotografa koji surađuje s najpoznatijim svjetskim časopisima poput Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Elle i Vogue, Nikolaja Rentzmanna – danskog umjetnika koji se uglavnom fokusirao na fotografiju slavnih osoba, a na svojim društvenim mrežama objavljuje pejzaže, gradske fotografije i fotografije prirode, Emme Svensson – višestruke freelance fotografkinje koja putuje svijetom, Yenera Toruna – arhitekta i fotografa koji transfromira urbani krajolik kao geometrijsku apstrakciju i stvara alternativnu stvarnost te Vutheara Khama – francuskog fotografa fotograf kambodžanskog podrijetla sa sjedištem u Parizu. Fasciniran je svjetlošću, uličnom fotografijom i urbanim krajolikom. VuTheara se voli igrati s novom perspektivom i gledištem.
Dugo sam radio kao modni fotograf, ali pametni telefon kojeg uvijek nosim u džepu pomogao mi je da mnogo puta razvijem svježe ideje. Mobilna fotografija stalno se razvija i danas daje mogućnost da ne bude samo potporni alat nego i profesionalni instrument koji svakodnevno stvara bezbroj mogućnosti”, kazao je Tyszka.

Što možete osvojiti?
Pobjednik može osvojiti Grand Prix Huawei MateBook 13, Watch GT i 10.000 eura, 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za Trip Advisor, kao i objavljivanje fotografije na tjedan dana kao početne slike na sljedećim TripAdvisor domenama u: Švedskoj, Poljskoj , Danskoj, Austriji, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Izraelu, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.
Pobjednici 1. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro i 2.000 eura i vrijedan e-voucher za 250 dolara za Trip Advisor.
Pobjednici 2. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30 Pro.
Pobjednici 3. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30.
Pobjednici nagrade publike dobit će Huawei P30 Pro i Watch GT.