Ovogodišnji najluđi ljetni provodi

Brojini ljubitelji R’N’B glazbe uživali su u spektaktu čiji je glavni akter bio regionalna zvijezda Gazda Paja. Vrhunski urbani zvukovi zatresli su prepuni Gallery i time još jednom potvrdili gdje su najluđe ovogodišnje gradske zabave. Dobro poznatim hitovima poput Iz inata, Čke beogradske, Daj mi vina i brojnih drugih prikovali su mnogobrojne goste za plesni podij do ranih jutarnjih sati.

Vrhunac ljetnih partija u Gallery klubu očekuje nas u subotu, 6. srpnja na jednom od najpopularnijih tematskih večeri godine White partiju. Svrha white partyja zapravo je puno više od same zabave. Još od početka 80-tih godina organizirani su sa svrhom prikupljanja novčanih sredstava za istraživanje HIV/AIDS-a.

Najpoznatiji white partiji su bili su upravo oni Puff Daddy-jevi koji su se početkom 2000-tih održavali po Azurnoj obali uz obilje glamura i svjetskih jet- set zvijezda, a svi su bili odjeveni u sve ili gotovo sve bijelo. Također, od uređenja interijera i eksterijera, pa sve do najsitnijh detalja pratilo je temu bjeline. Stoga ne čudi činjenica da se 6.srpnja sprema nezaboravan spektakl.

Vrhunska glazba, performeri, zavidna produkcija, posebno uređenje i specijalni efekti samo su dio bijele party čarolije koja će obilježiti ljetnu subotnju noć u srcu Zagreba. Smješten u prekrasnoj priprodnoj oazi jezera Jarun, Gallery ovog ljeta živi svoju nikad uzbudljiviju sezonu. Svojim impresivnim uređenjem, uslugom po najvišim svjetskim standardima, uvijek inovativnim i drugačijim glazbenim programom nezaobilazna je destinacija brojnih ljubitelja najboljih ljetnih provoda.