Filmsko ljeto u Kaptol Boutique Cinema

Tijekom ljeta i kasnije tijekom renovacije Centra Kaptol, kino na Kaptolu bit će cijelo vrijeme otvoreno

Mjeseci ispred nas su zaista savršeno vrijeme za potražiti spas od vrućina jer kino osim što nudi hlađenje, nudi vam i odličnu filmsku zabavu. A kad je riječ o Kaptol Boutique Cinema, osim filmske liste možete uživati u jedinstvenom interijeru bara i dvorana s dizajnerskim potpisom. Od važnih informacija izdvajamo da kino bar normalno rade tijekom cijelog ljeta kao i kasnije tijekom rekonstrukcije Centra Kaptol.

Ako se pitate što biste ovog ljeta mogli pogledati, niz je odličnih naslova iz sfere akcije, trilera, horora, drame, crtića i komedije. Već se danas možete nasmijati uz komediju “Stuber”s Daveom Bautistom – o policajcu i vozaču taksija koji se sasvim slučajno nađe usred potjere i čija se vožnja pretvara u akciju i smijeh! Od 25. srpnja na filmsku listu ulazi “Step up: Godina plesa” što će oduševiti sve ljubitelje plesnih natjecanja i hip hopa. Ljubitelji horora moći će uživati u filmu “Festival straha” koji dolazi na program 18. srpnja, a riječ je o mladom paru koji u Švedskoj sudjeluje u poganskom kultu gdje se počne događati nešto čudno… Ljubitelji pasa obavezno moraju pogledati “Nevjerojatan život psa Enza” od 15. kolovoza, a očekuje vas i odlična akcija gdje četiri žene nose glavnu ulogu, to su “Kraljice zločina” i to od 22. kolovoza. Djeca će u kolovozu uživati u animiranoj avanturi “Dora istražuje izgubljeni grad” dok će obožavatelji Gerarda Butlera i Morgana Freemana doći na svoje uz akcijski film “Pad anđela”.

Već je sada otvorena pretprodaja za novu sezonu opera i baleta kultne britanske kuće “Royal Opera House” koja započinje 8. listopada s operom Don Giovanni, a u prodaji su baletni i operni paketi ulaznica za ukupno trinaest naslova među kojima su Orašar, Uspavana ljepotica, Projekt Dante, Labuđe jezero…

U nestabilnim vremenskim prilikama kakve su zadesile i naše krajeve, kino je doista uvijek siguran adut za zabavu za sve generacije. Cijeli program možete pronaći na www.kaptolcinema.hr, a razne zanimljive ponude na Facebooku i Instagramu kina.