Ewe kuhinje – jedna kuhinja s mnogo mogućnosti

Više od 50 godina iskustva i tradicije te filigranska preciznost izrade najbolja su preporuka vrhunske kvalitete kojom se odlikuju EWE kuhinje.
Dugotrajnost i briga za detalje razlozi su zbog kojih je EWE brand vodeći proizvođač kuhinja u Austriji.
Formula uspjeha ovakvih interijera, poznatih po masivnim frontama, nalazi se u sposobnosti EWE tima da prepozna iskonske potrebe svojih kupaca.
Pri projektiranju novih modela kuhinja, visoko na listi prioriteta su inovativnost, funkcionalnost i briga za detalje.
Današnji način života preferira otvoreni prostor u kojem dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja postaju srce doma, mjesto za okupljanje i zajedničko druženje.
Kuhinja inspirira naša osjetila i upravo ovdje Ewe brand crpi inspiraciju za svoje kolekcije kuhinja.
Tako su danas EWE kuhinje puno više od praktičnog prostora za kuhanje i jelo, u većini slučajeva one su srce doma.
Iako nemaju čarobni štapić, zaposleni u EWE timu ispunit će svaku želju, uz visoke standarde i implementaciju najmodernijih tehnologija. Suvremeni dizajn kuhinja u kojem se odražava dugogodišnje iskustvo, znanje i osjećaj za stil svaku kuhinju čine individualnom.

U nekoliko riječi možemo opisati Ewe kuhinje – jedna kuhinja s mnogo mogućnosti.
Već na prvi pogled jasno je da je riječ o funkcionalnim kuhinjama i inteligentnim rješenjima koja unaprjeđuju vašu svakodnevicu i daju vam osjećaj zadovoljstva.
Ewe kuhinje stavljaju naglasak na detalje, funkcionalna i inovativna rješenja koja uključuju radne plohe koja se izvlače iz elementa, stol koji se spušta iz elementa kako bi kuhinju pretvorili u blogavaonicu u ograničenom prostoru.
Kuhinjske elemente s mehanizmom za lako izvlačenje kako bi kuhinjske potrepštine bile lako dostupne.
Ladice s modularnim pregradama za prilagodljivost svim zahtjevima.
Inovativne načine zbrinjavanja otpada putem integriranih odjeljka za odvajanje različitih vrsta otpada.
Napa za neugodne mirise je u razini radne plohe i ploče za kuhanje, stoga više nema potrebe za instalacijom nape na zidu ili sredini kuhinjskih elemenata.
Elegantni pomični elementi i funkcionalno iskorišten prostor poput integrirane mesoreznice unutar ladice, pretinac od čvrstog hrasta za odlaganje voća, povrća ili kruha, praktično je rješenje za odlaganje namirnica, te ujedno može poslužiti kao prostor za odlaganje podloška za rezanje.

Danas se kuhinja integrira poput dizajnerskog elementa u domu, stoga je važno prilagoditi ambijentalnu rasvjetu u kuhinji za vrijeme pripreme jela, no također za vrijeme mirovanja jer tada kuhinjska rasvjeta pruža jedinstven vizualni doživljaj.
Za sve one koji vole život i uživaju u trenutcima pripreme hrane , Ewe kuhinje izrađene po mjeri idealan su izbor simbioze dizajna i funkcionalnosti.

Na hrvatskom tržištu, Ewe kuhinje ekskluzivno su dostupne u Möbel Land prodajnom mjestu, Westgate Shopping City.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *