Glamur na zidu

spark

Trendovi u svijetu dizajna interijera mijenjaju se brže nego ikad, a MagisWall nastavlja pomjerati granice kreativnosti, stila i inovativnosti svojom novom kolekcijom. SPARK kolekcija zidnih tapeta predstavlja novitet na tržištu tapeta i svijetu dizajna interijera, gdje se luksuz i inovativnost spajaju u vizualni doživljaj koji unosi eleganciju u svaki prostor.

Naime, riječ je o materijalima koji su u svojoj osnovi imitacija zlata, srebra i bakra, te se odabrani dizajn tiska direktno na njih. Sami materijali su iznimno izdržljivi, mogu ići čak i u vlažne prostore, a otporni su na grebanje i habanje. Također, iznimno se lako postavljaju i to bez vidljivih spojeva – dovoljno je ljepilo nanijeti samo na zid te po njemu poravnati traku tapete.

Inovacija u službi umjetnosti

U središtu ove kolekcije nalaze se apstraktni motivi i tekući oblici koji stvaraju dojam pokreta i dubine, dok zlatni, srebrni i bakreni detalji oživljavaju zidove uz suptilnu igru svjetlosti i sjene. Inspirirana modernom umjetnošću, kolekcija unosi osjećaj sofisticiranosti i elegancije, ostavljajući snažan vizualni dojam bez obzira na stil uređenja.

Željeli smo stvoriti kolekciju koja nadilazi do sad poznata razmišljanja o dekoraciji zidova. Naša ideja bila je tapeta koja će balansirati suvremene trendove i bezvremenski dizajn, a istovremeno zadržati dozu luksuza i ekskluzivnosti” – izjavila je Janja Pavetić, direktorica i suosnivačica tvrtke MagisWall.

Nova dimenzija zidova

Zlatni tonovi, koji su oduvijek simbolizirali luksuz, toplinu i eleganciju, ključni su element ove kolekcije. No, umjesto tradicionalnih dekoracija, SPARK kolekcija koristi zlatne detalje na sofisticiran način, stvarajući prostor u kojem zlato nije samo boja, već nositelj dinamike i energije. Zahvaljujući modernim dizajnerskim rješenjima i pažljivo odabranim materijalima, ova kolekcija nudi savršen spoj estetike i funkcionalnosti. Osim toga, donosi i svježu perspektivu u dizajn interijera, osmišljenu upravo za one koji žele unijeti dašak luksuza bez previše kićenosti.

Smatramo da će SPARK kolekcija naći svoje mjesto u svim interijerima. U privatnim objektima ju vidimo na nekim manjim zidovima, gdje je potrebno stvoriti dodatan naglasak i dati dozu luksuza. U većim količinama ju vidimo u grandioznim prostorima, koji trebaju izazivati divljenje na prvi korak. To su predvorja hotela, ugostiteljski objekti, kuće za odmor, beauty saloni, upravne zgrade i slično. Kao i cijela naša ponuda, i ova kolekcija dolazi sa svim certifikatima eko tiska i materijala, te svoju primjenu može naći u bilo kojem prostoru. ” – dodala je Pavetić.

Svaki detalj ove kolekcije priča priču o inovaciji, gdje se tehnologija i umjetnost spajaju u jedinstven proizvod, ali i novu filozofiju dizajna – onu koja inspirira, stvara osjećaj posebnosti i donosi eleganciju u svaki dom. SPARK kolekcija nije samo vizualno privlačna, već i praktična – idealna za moderne prostore koji zahtijevaju funkcionalnost, ali i dugotrajnu kvalitetu.