Odlični saveznici za suhu kožu sklonu atopiji

za suhu kožu

Promjena godišnjeg doba donosi izazove za one koji su skloni suhoj i atopičnoj koži. Hladnoća, smanjena vlažnost zraka i grijanje u zatvorenim prostorima mogu nepovoljno utjecati na našu kožu. A-DERMA, referentni brend kada je u pitanju emolijentna njega, pomaže cijeloj obitelji sa svojom EXOMEGA linijom. Ona predstavlja potpuno prirodno rješenje za suhu kožu sklonu atopiji. BioVect® sustav olakšava ulazak djelatnih tvari u kožu i povećava njihovu apsorpciju. Formule bez silikona, mineralnih ulja i kontroverznih sastojaka jamče optimalnu sigurnost za cijelu obitelj, uključujući i novorođenčad.

Mnogima omiljena rutina kada je u pitanju njega suhe kože i kože sklone atopiji je A-DERMA EXOMEGA CONTROL ulje za tuširanje i emolijentna krema. Ulje za tuširanje nježno čisti i hrani kožu te već nakon prvog tuširanja pruža 100% umirujuće djelovanje. Riječ je o sindetu, bez sapuna, bogate, ugodne teksture koja se lako ispire. Ulje sadrži Rhealba® zob koja uravnotežuje, umiruje i obnavlja fragilnu kožu. EXOMEGA CONTROL emolijentna krema sadrži tri djelatna sastojka, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, Filaxerine i vitamin B3, čije je sinergističko djelovanje usmjereno na prekidanje začaranog kruga u kojem se nalaze bolesnici s atopijskim dermatitisom. Ova krema pruža vrhunsku njegu za iritiranu i oslabljenu kožu s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem.

Svi EXOMEGA CONTROL proizvodi trenutno i dugotrajno umiruju, hrane i ojačavaju kožnu barijeru. Smanjuju frekvenciju vrhunaca suhoće. Ultra-bogate, bogate i fluidne teksture, lako se nanose, brzo se upijaju s „dry touch“ završetkom za brzo oblačenje. Mogu se koristiti na licu i tijelu.

Više informacija o A-DERMA proizvodima za suhu kožu sklonu atopiji pogledajte ovdje.