Plant market na Britancu

plant market

U petak, 18. listopada 2024., na Britanskom trgu u Zagrebu, od 15 do 23 sati održat će se 4. Plant Market

Nakon prethodna tri izdanja Plant Marketa, koja su Branimirovu tržnicu i Mažuranac pretvorila u pravu oazu u centru grada, posjetitelji će ponovno uživati u nezaboravnom druženju u zelenom okruženju zagrebačkog Britanca.

Očekuje vas izložbeno-prodajni market s bogatom ponudom biljaka, cvijeća i opreme za uređenje doma i vrta, uz besplatne kreativne radionice za sve uzraste. Posebnu pažnju privući će razmjena biljaka u sklopu koje će posjetitelji međusobno moći donijeti svoje biljke za razmjenu te tako osvježiti svoj kućni vrt. Svoje biljke i popratni asortiman predstavit će čak 15 izlagača.

Zabavni dio druženja osiguran je bogatim glazbenim programom s izvedbom Freqs of Nature Aklee Neon i Zagrebačkim salonskim kvartetom te DJ programom kao i gastro kutkom s raznovrsnom ponudom hrane i pića.

Cilj ovog projekta je oživjeti zagrebačke tržnice kao zelene oaze u srcu grada, pružajući prostor za opuštanje i bijeg od svakodnevne žurbe. Četvrti Plant Market namijenjen je ljubiteljima biljaka ali i svima koji kraj tjedna žele provesti u druženju i bogatom programu na popularnom zagrebačkom Britancu.