Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave

skok u more

Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27. srpnja na zadarskoj rivi, najavljeno je na konferenciji za medije održanoj u srijedu 17. srpnja. Ovo jedinstveno događanje još će jednom objediniti pomaganje zajednici s dobrom i sigurnom zabavom te promicanjem Zadra kao turističke destinacije. Svi sudionici će kupnjom ulaznica podržati Školu plivanja za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica, za čiji će rad biti izdvojeno 50 posto prihoda od kotizacija.

Izuzetno smo ponosni što već 15 godina u suradnji s dm-om u Zadru organiziramo događaj jedinstven u svijetu. Veliki skok u more s rive projekt je koji su prepoznali domaći, ali i strani gosti. Brojni sudionici planiraju godišnji odmor baš u periodu održavanja događanja kako bi u njemu sudjelovali. Humanitarna nota nam je izuzetno važna, a dermatološki pregledi skreću pozornost na važnost brige o zdravlju. Godinama gledamo kako djeca odrastaju uz ovaj događaj i sigurni smo da će tako biti i dalje“, izjavio je Neven Stojaković, autor projekta.

Okupljanje sudionika na rivi počet će u 14 sati, a prvi skok na rasporedu je u 15:15 sati. Uz prvi, zajednički skok na noge, skakat će se dvostruki domino skok i skok s jastučićima za napuhavanje. Sve sudionike i ove godine očekuje bogat zabavno-glazbeni program kojim će ih voditi Frano Ridjan. Za siguran boravak na suncu pobrinut će se dm-ova inicijativa „Zaštiti se…i uživaj na suncu“ zahvaljujući kojoj će svi sudionici i posjetitelji moći obaviti besplatni dermatološki pregled.

Zajedno s tisućama sudionika tijekom godina podržali smo nastavak rada Škole plivanja za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica. S tim istim ciljem okupit ćemo se na zadarskoj rivi u subotu 27. srpnja na 15. dm Zadar jumpu. Zajednički plemeniti cilj upotpunit ćemo dobrom zabavom, ali i brigom o zdravlju. Šest dermatologa, pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum, obavljat će preglede na zadarskoj rivi od 15 do 18 sati te se nadamo se da će odaziv sudionika biti odličan kao i proteklih godina, tijekom kojih je više od 6.100 ljudi besplatno pregledalo kožu upravo na zadarskoj rivi“, izjavio je Marijan Doutlik, područni menadžer dm-a.

Svi koji se žele pridružiti dm Zadar jumpu, od ponedjeljka 22. srpnja mogu se prijaviti na Narodnom trgu ispred Gradske lože i na Kalelargi ispred prodavaonice dm-a od 19:00 do 23:00h. Kotizacija iznosi 5 eura po osobi, a mlađi od 14 godina moraju se prijaviti uz prisutnost i potpis roditelja ili skrbnika.

Foto: Bojan Bogdanić