Koju pastu za izbjeljivanje zubi odabrati?

izbjeljivanje zubi

U današnje vrijeme blistavo bijeli zubi postali su imperativ. Ljudi žele imati bjelje zube kako bi poboljšali svoj osmijeh i izgled, a samim time podignuli svoje samopouzdanje. Iako je profesionalno, kemijsko izbjeljivanje zubi kod stomatologa najučinkovitije, upravo radi cijene mnogi se odlučuju na jeftinije odabire poput zubnih pasti za izbjeljivanje koje su danas sve popularnije, dostupnije i učinkovitije.

Međutim, stomatolozi upozoravaju kako nipošto ne bi trebalo kupovati neprovjerene proizvode za izbjeljivanje zuba. Upravo zato obavezno obratite pažnju na njihove sastojke kako biste osigurali sigurno i učinkovito izbjeljivanje zuba bez štetnih nuspojava. Što su paste abrazivnije to su grublje i agresivnije za zubnu caklinu stoga birajte paste s niskim stupnjem abrazivnosti. Također, paste koje sadrže kemijske izbjeljivače mogu oštetiti zubnu caklinu i time nanijeti više štete nego koristi.

Kako postići bijeli osmjeh?

Jordan White Smile zubna pasta posebno je formulirana za postizanje bijelog osmijeha – bez straha od negativnih posljedica. Ova pasta sadrži aktivne sastojke koji nježno uklanjaju mrlje i pigmentacije na caklini uzrokovane konzumacijom hrane i pića. Uz osvježavajući okus mente, Jordan White Smile pasta za zube pruža samopouzdanje koje zaslužujete.

Jordan zubna pasta veganski je proizvod, s posebnim naglaskom na prirodne sastojke i reciklirane materijale koji su blagi za zube, desni i okoliš.

  • skandinavska kvaliteta i dizajn
  • nizak stupanj abrazivnosti
  • reciklirana ambalaža
  • veganski proizvod

Kako biste poboljšali učinak paste za izbjeljivanje zubi, smanjite unos hrane i pića koje uzrokuju mrlje poput kave, čaja, crnog vina te duhanske proizvode.

Jordan White Smile pasta dostupna je u svim Bipa drogerijama.