Ulovite najbolje ljetne komade na nevjerojatnom popustu

ljetne

Dolaskom ljeta polako se počinjemo pripremati za odlazak na omiljenu ljetnu destinaciju, a to znači i smišljanje odjevnih kombinacija u kojima ćemo lako izdržati ljetne vrućine. Ovo je sezona kad najviše biramo lagane, prozračne materijale te odjevne predmete kao što su haljine, košulje, kratke hlače i udobni t-shirt, a obavezne su sandale i natikače. Talijanski brend Replay trenutno ima Sezonsku akciju u kojoj možete uloviti top komade iz kolekcije proljeće/ljeto na popustu do -50%, a u nastavku donosimo sjajne modele za prave ljetne kombinacije!

Ženska kolekcija

Bijela boja definitivno je favorit u ljetnim mjesecima, a u ženskoj kolekciji na akciji možete pronaći majice i lagane košulje koje su super za kombiniranje na popularne Replay jeans komade. Za ljubiteljice casual stila tu su udobne maxi haljine u kojima možete provesti cijeli dan, kao i trendi cargo hlače koje ne izlaze iz mode. Od uzoraka prevladava cvjetni, a osim haljina, ističu se lepršave ljubičaste hlače koje možete nositi samostalno ili u kombinaciji s matchy košuljom za pravi ljetni look.

Od modnih dodataka nezaobilazne su torbe, a na Replay sezonskoj akciji dostupni su različiti modeli – od mini torbica pa do shopper torbi koje su idealne za ljetna putovanja. Osim sjajne ponude dodataka, oduševit će vas i veliki izbor obuće, a posebno se izdvajaju urbane natikače koje su najlakši izbor u ljetnim mjesecima jer pristaju na svaki outfit. Možete birati između onih za svaki dan ili nešto elegantnijih koje su savršene za opuštene večeri ili šetnje uz more.

Muška kolekcija

Odlični ljetni komadi na popustu mogu se pronaći i u muškoj kolekciji. Klasične komade poput polo majica i kratkih hlača uvijek je dobro imati u svom ormaru jer ih vrlo lako možete nositi u raznim prigodama, a istovremeno su idealna opcija za ljetne mjesece. Ove godine dodajte dašak boje svojim modnim kombinacijama i odaberite majice ili košulje kratkih rukava s veselim printom.

Za vikend ili duža putovanja uvijek je dobro imati prostrani ruksak u koji će vam stati sve potrebne stvari, ali i manju torbicu koju možete nositi svaki dan. Od obuće na akciji pronađite uvijek popularne Replay tenisice u različitim modelima i bojama, a neizostavan komad ljeti su i udobne gumene natikače u kojima možete provesti svaki dan.

Uz Replay Sezonsku akciju možete istovremeno uživati u shoppingu i uštedjeti do -50%! Cijelu ponudu možete pogledati u najbližoj Replay poslovnici u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku ili na službenom Replay web shopu.