U Hrvatsku uskoro stiže ružičasti smartphone So Pink

so pink

Nakon velike uspješnosti Nokie G42 5G So Purple, HMD, proizvođač Nokia telefona, predstavlja Nokiu G42 5G So Pink. Prateći trendove i popularnost ružičaste boje posljednja dva mjeseca, stvoren je ovaj pametni telefon koji se može popraviti kod kuće, sadrži bateriju koja traje danima, 5G1 i jasnu trostruku AI kameru za snimanje svih važnih događaja u danu.

Nakon filma Barbie koji je obojio svijet u ružičasto, Nokia G42 5G stiže u trendovskoj So Pink boji. “Popravljiva i moderna – nova So Pink Nokia G42 5G ispunjava sve okvire. Radi dobro i dobro izgleda. Zašto bi popravljivo trebalo biti dosadno? Ovaj 5G pametni telefon ima briljantan živopisan dizajn koji će ljudi, nadamo se, cijeniti.”, rekao je Lars Silberbauer, direktor marketinga HMD Globala, doma Nokia telefona.

Izbjegnite skupe kvarove ili život s napuknutim zaslonom zbog drugih životnih troškova zahvaljujući ovom novom pink telefonu koji se može popraviti kod kuće s iFixit kompletima DIY već od 24,95€ i praktičnim vodičima za popravak korak po korak. Možete popraviti zaslon, pokvareni priključak za punjenje ili zamijeniti pokvarenu bateriju i stražnji poklopac iz udobnosti vlastitog doma, a jedna od najvećih prednosti ove ružičaste “ljepotice” je i baterija.

so pink

Kome trebaju baterije koje jedva traju cijeli dan? Ovaj uređaj ima izvanredne performanse baterije. S nevjerojatnim trajanjem baterije2 od 3 dana, zadržat će 80% svog izvornog kapaciteta nakon 800 punih ciklusa punjenja3 – to je oko četiri godine punjenja, a paket dolazi s 20 W USB-C brzim punjenjem.

Ovo je čvrst uređaj. Zaslon je svijetao i jasan, sa staklom Gorilla 3 i oznakom IP52 za zaštitu od vode i prašine. Strogo je testiran na izdržljivost svakodnevnih udaraca. Stiže s Android™ 13 uz tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i 2 godine nadogradnji OS-a 4.

Kamera od 50 MP radi s jednim od najpametnijih AI slika za snimanje jasnih fotografija, čak i u najtežim uvjetima. Portretni način rada stavlja vašu točku fokusa u središte pozornosti, dok noćni način rada pomaže pri kvalitetnim snimkama nakon mraka koje se sve mogu vidjeti na HD+ zaslonu od 6,56 inča, a uz OZO 3D snimanje zvuka, vaši videozapisi zvuče jednako dobro kao što izgledaju.

so pink
Tako brzo

Dobiti odgovore. Podijeliti fotografije. Pregledavati, kupovati, raditi i igrati se – što god za vas značilo biti online, 5G1 povezivost koju pokreće Snapdragon® 480+ 5G mobilna platforma, brzo vas dovodi kamo želite. Uz to, s puno memorije, hrpom prostora za pohranu i pametnom pozadinskom optimizacijom.

Nokia G42 5G u So Pink biti će dostupna krajem godine u 6/128Gb konfiguraciji za pohranu i memoriju vec od 249€. Kompleti za popravak kod kuće kao i zamjenski dijelovi za Nokiu G42 5G dostupni su Android Kits – Nokia – iFixit

1 5G pokrivenost je ograničena i možda je ne podržava vaš davatelj mrežnih usluga. Stvarna brzina ovisi o mreži i drugim čimbenicima
2 Temeljeno na testu korištenja u stvarnom životu koji je proveo HMD Global. Pogledajte više informacija na www.hmdglobal.com
3 Bateriju je testirao HMD Global kako bi zadržala najmanje 80% svog izvornog kapaciteta nakon 800 punih ciklusa punjenja.
4 Od datuma globalnog lansiranja Nokie G42 5G