Smart je škola sa srcem

smart

Povodom početka školske godine razgovaramo sa Danielom Dapas iz škole stranih jezika SMART

Smart škola slavi uskoro 20 godina postojanja, sto ste sve postigli u ovih 20 godina i po čemu se ističete?

Smart je od jedne male školice postao jedna od vodećih škola stranih jezika za djecu i odrasle u Zagrebu ali i šire. Kontinuirano ulaganje u kvalitetu, praćenje svjetskih trendova u učenju i proširivanje usluga donijelo je nevjerojatan uspjeh, Možemo se pohvaliti s preko 5000 polaznika, brojnim nagradama i priznanjima i zavidnom referentnom listom tvrtki s kojima surađujemo u segmentu poslovnih tečajeva i usluge prevođenja.

smart
Od ove godine nova usluga je Smart edu, o čemu se radi?

Smart edu je usluga koja je u današnje vrijeme zbog užurbanog načina života potrebna svakoj obitelji. Naime, kroz kontinuirani rad, svakodnevnu pomoć u školskom gradivu, pisanju zadaća roditelji su nas prepoznali kao idealnog partnera i to ne samo kad ‘zagusti’ pri kraju školske godine. Osim navedene usluge nudimo i dnevni boravak sa brojnim zabavnim sadržajima za djecu kojoj je potreban nazdor ili jednostavno prostor za učenje i pisanje zadaća.

Smart je škola sa srcem, što to znači?

Smart je prostor u kojem se svi dobro osjećaju, polaznici ali i djelatnici. Ono što daje posebnu važnost je osjećaj da budemo i društveno korisni te tako kroz dugi niz godina pratimo potrebe institucija, bolnica ali i pojedinaca kojima je potrebna pomoć u donacijama. Dugačak je popis na koji smo posebno ponosni a on će postati sve duži a naše srce sve ispunjenije!

Daniela Dapas
Tko je sve dio vašeg tima?

Naš time čine profesori i učitelji jezika ali i drugih školskih predmeta. To su osobe s kojima surađujemo dugi niz godina, koje prenose svojim znanjem i vještinama Smart metodu ali i ljubav prema učenju, osobe koje vole svoj posao i kojima je to životna misija. Nedavno smo proslavili 10 godina suradnje s našim teacherom Markom koji je postao zaštitni znak Smart škole i kojeg nerijetko traže roditelji za poduku engleskog jezika djeci. On je kreativan i iznimno draga i profesionalna osoba.
Koje ste pogodnosti pripremili za ovu školsku godinu?

Ove školske godine koja počinje 18.9.2023 za djecu a 2.10.2023 za odrasle nudimo za sve nastavljače do 20% popusta, poklone za sve, nagradne igre i druga zanimljiva iznenađenja. Posebno je zanimljiva i cijena za online nastavu, već od 22 eura sat.

Pozivamo sve na besplatni demo dan za predškolce 7.9.2023 od 18 do 20 kada će naši profesori predstaviti naše programe uz brojna iznenađenja!

Fotografija: Rene Karaman